Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η 12ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΙΣΚΟΛΤΣ


Mε πρωινή προπόνηση στη «Τζενεράλι Αρένα» όπου θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 η αναμέτρηση με τη Μίσκολτς, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 2ηςαγωνιστικής του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» που έφτασαν χθες αργά το βράδυ στον προορισμό τους, πραγματοποίησαν το πρωί ένα χαλάρωμα στην έδρα της Αλιούνβεντ Μίσκολτς, κόντρα στην οποία θα διεκδικήσουν την ιστορική πρώτη τους νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Mετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης η Ελένη Καπογιάννη ανακοίνωσε τα ονόματα της 12άδας η οποία αποτελείται από τις: Εβίνα Σταμάτη, Τάνια Χαλιβέρα, Ζωή Δημητράκου, Εβίνα Μάλτση, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λινέτα Κάιζερ, Κατερίνα Μπαρτόνοβα.

Εκτός έμεινε η Στέλλα Φουράκη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :