Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ» (14/11) ΜΕ... ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Ο κόσμος του Θρύλου βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής εβδομαδιαίας εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδίδεται (10:30 πμ – 12:00) από τη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής εβδομαδιαίας εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδίδεται (10:30 πμ – 12:00) από τη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά. Για το εντυπωσιακό και δυναμικό «παρών» των φιλάθλων του συλλόγου στα δύο διαδοχικά ντέρμπι με Παναθηναϊκό (πόλο) και ΠΑΟΚ (βόλεϊ) εξέφρασαν το θαυμασμό τους, μιλώντας στη «Μεγάλη μου αγάπη» ο Γιώργος Ντόσκας κι ο Κώστας Στιβαχτής. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε, επίσης, ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος πυγμαχίας, Λευτέρης Λειβάδης που τόνισε τη βεβαιότητά του πως το 2017 ο Ολυμπιακός θα στεφθεί πρωταθλητής και στην πυγμαχία.
Η εκπομπή παρουσίασε τη νέα ενότητα της ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη , μέσω της οποίας προβάλλονται τα πάντα για τις Ακαδημίες όλων των ομάδων του συλλόγου ενώ στο πρώτο ημίωρο της εκπομπής η γενική αρχηγός των ερυθρόλευκων και συμπαρουσιάστρια της «Μεγάλης μου αγάπης» Χριστίνα Τσιλιγκίρη μετέφερε από τη Ρώμη σημαντικές ειδήσεις από τη σύσκεψη των ομάδων του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών.

Αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις…..

Γιώργος Ντόσκας: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με φιλάθλους σαν τους δικούς μας»

«Το ρεκόρ των 41 σερί νικών επί του Παναθηναϊκού μας γεμίζει υπερηφάνεια κι εμάς που αγωνιζόμαστε, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτό το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες νίκες».

«Ο κόσμος δίνει στους νέους συμπαίκτες μας να καταλάβουν που ακριβώς έχουν έρθει. Στο πόλο δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη οπαδοί σαν του Ολυμπιακού. Είναι οι πιο θερμοί, οι πιο εκδηλωτικοί οπαδοί. Δεν πιστεύω πως παίκτες άλλης ομάδας νιώθουν τόσο κοντά τους φιλάθλους τους όπως εμείς τους δικούς μας. Εχουν βάλει λοιπόν για τα καλά στο κλίμα του συλλόγου τα νέα πρόσωπα της ομάδας».

«Αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε στο πικ της φόρμας μας. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας ζήτησε ο κ. Βλάχος. Θέλαμε να πιάσουμε καλή απόδοση και πιστεύω πως τα καταφέραμε. Οπως έχουν αναφέρει από τον Παναθηναϊκό ο εφετινός στόχος τους είναι να μπορέσουν να μπουν στη σειρά των τελικών. Πολλοί στο χώρο του πόλο, πριν το ματς της Παρασκευής, θεωρούσαν πως οι «πράσινοι» θα μας δυσκολέψουν αρκετά, θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα μας κοντράρουν. Αυτό προέκυπτε και από την προετοιμασία των αντιπάλων μας και από το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει, εφέτος, ψηλά τον δικό του πήχη. Εμείς από την πλευρά μας δώσαμε τη δική μας απάντηση σε αυτούς που πίστεψαν πως έχει κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παίξαμε πολύ καλά και αποδείξαμε πως παραμένουμε με διαφορά η καλύτερη ελληνική ομάδα».

«Στόχος μας αυτή την περίοδο είναι να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπρέσια, που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου στον Πειραιά. Όλα τα ματς της Α1 αποτελούν ένα είδος προετοιμασίας για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έχει εφέτος τρία νέα πρόσωπα, τρεις νέους παίκτες και θα χρειάζεται να βρούμε την απαιτούμενη ομοιογένεια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θεωρώ πως από αναμέτρηση σε αναμέτρηση και από προπόνηση σε προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι. Παιχνίδια, λοιπόν, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό που ο κόσμος γέμισε το κολυμβητήριο αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί και να παίζουμε πιο όμορφο πόλο».

«Τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία μας, αποτελούν το μέλλον του Ολυμπιακού. Όταν ήρθα εγώ στην ομάδα ο Ολυμπιακός δεν είχε καν Ακαδημία πόλο. Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια χτίζει για να βασιστεί και πάνω στα δικά του παιδιά. Είναι προφανές πως από την Ακαδημία μας βγαίνουν πολύ καλοί αθλητές. Αυτό αποτελεί προϊόν της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται και από τα παιδιά και τους προπονητές τους. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δουλεύει σε αυτό το κομμάτι καλύτερα από κάθε άλλο σύλλογο.
Χαίρομαι που βλέπω παιδιά από την Ακαδημία, όπως ο Αργυρόπουλος και ο Πρέκας, να συμμετέχουν σε παιχνίδια τόσο σημαντικά όπως με τον Παναθηναϊκό και να’ ναι κατά κάποιο τρόπο στους πρωταγωνιστές του ντέρμπι».

Κώστας Στιβαχτής: «Ο κόσμος έπαιξε μαζί μας βόλεϊ»

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό ήταν πως έπαιξαν και αυτοί μαζί μας. Ηξεραν σε ποια σημεία έπρεπε να μας δώσουν επιπλέον ώθηση. Στο βόλεϊ, επειδή πολλές φορές εναλλάσσονται οι διαφορές, είναι καθοριστικό να αντιλαμβάνονται οι φίλαθλοι το σημείο του αγώνα που θα πρέπει σπρώξουν με τη φωνή τους την ομάδα. Ηταν, λοιπόν, σημαντική η συνεισφορά των φιλάθλων μας σε αυτό το κομμάτι του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που θέλουμε να υπάρχει στο κλειστό.
Κατανοούμε πως είναι δύσκολο να συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά είναι αυτό που επιθυμεί κάθε αθλητής. Να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Να έρχεται συνεχώς ο κόσμος μας στο κλειστό και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τον κρατήσουμε δίπλα μας».

«Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Και εμείς αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι και δεν έχουμε φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλουμε. Παρόλα αυτά, όσοι ήταν στο γήπεδο και όσοι παρακολούθησαν το ματς από την τηλεόραση είδαν ένα δυνατό ντέρμπι με σχετικά καλό βόλεϊ».

«Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να αποκτήσουμε την απαιτούμενη χημεία και ομοιογένεια. Χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να γνωρίσουμε καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό επιτυγχάνεται και από τις προπονήσεις αλλά και κατά την ροή των επίσημων αγώνων. Είναι φυσιολογικό κάθε φορά ο κόσμος να βλέπει και κάτι νέο από την ομάδα και είναι καλό πως δείχνουμε αγωνιστική πρόοδο. Με το ταλέντο αλλά και την εμπειρία που συνδυάζει ο εφετινός Ολυμπιακός δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε που είναι το αγωνιστικό μας ταβάνι».

Λευτέρης Λειβάδης: «Πρωταθλητές Ελλάδας το 2017 και στην πυγμαχία»

«Για πάρα πολλά χρόνια το τμήμα της πυγμαχίας ήταν άστεγο. Στο παρελθόν φιλοξενηθήκαμε στη Δραπετσώνα, αργότερα στο Κερατσίνι στο κλειστό στην ιχθυόσκαλα, μετά φύγαμε και πήγαμε στο Ικόνιο. Αργότερα βρέθηκε μία αίθουσα στον Πειραιά και επιτέλους επέστρεψε το τμήμα στο φυσικό του χώρο, σε μία αίθουσα στο παλατάκι που λέγεται Καραϊσκάκη».

«Επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό βρήκα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ένα σπασμένο ρινγκ που δεν αρμόζει στο σύλλογο. Με τη βοήθεια της Διοίκησης καταφέραμε σε λίγες ημέρες να αναμορφώσουμε τα πάντα. Ο αθλητής ανεβαίνει, πλέον, με σιγουριά στο ριγκ χωρίς να ανησυχεί για τη σταθερότητά του. Φτιάξαμε τους σάκους και όλα όσα χρειάζονται για την απρόσκοπτη προπόνηση των παιδιών. Ο χώρος είναι ένα πραγματικό κόσμημα και όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Οι αθλητές μας έρχονται με ευχαρίστηση για προπόνηση και φεύγουν ναι μεν κουρασμένοι σωματικά, αλλά ψυχικά ξεκούραστοι. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως εκτός από τις προπονήσεις που ξεκινούν στις 5 το απόγευμα, έχουμε δημιουργήσει και πρωινά γκρουπ που αρχίζουν στις 11 το πρωί. Θέλουμε πολλά παιδιά να έρθουν να γυμναστούν στον Ολυμπιακό. Δεν βάζουμε όριο στον αριθμό των αθλητών που θα έχουμε».

«Η πυγμαχία είναι ένα πολύ δυναμικό άθλημα, όμως πρόκειται για ένα άθλημα εγκεφαλικό. Ολες αυτές τις δεκαετίες που υπηρετώ την πυγμαχία δεν έχω γνωρίσει κάποιον αθλητή που θα έχει προοδεύσει και να μη διαθέτει εγκεφαλική οξυδέρκεια. Εκτός από τη δύναμη και τα τεχνικά κομμάτια που δουλεύουμε με τα παιδιά δίνουμε τεράστια σημασία και στην πνευματική εξάσκηση».

«Μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων κατεβήκαμε το Σάββατο σε αγώνες και παιδιά με λίγες ημέρες προπόνησης τα πήγαν περίφημα. Αυτό με γεμίζει αισιοδοξία. Οι βασικοί μας στόχοι βρίσκονται στις διοργανώσεις του νέου έτους. Με το που θα μπει το 2017 ο Ολυμπιακός ξεκινά δυναμικά για να διεκδικήσει τους τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που με συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να κλείσει 4 σπουδαίους πυγμάχους που θα ενισχύσουν το τμήμα. Να διορθώσω, λοιπόν, την προηγούμενη τοποθέτησή σου. Δεν θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του 2017. Είμαι σίγουρος πως θα τον κατακτήσουμε!!!».


*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο είναι ηχογραφημένη η σημερινή εκπομπή.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :