Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ» (31/10) ΜΕ... ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Ρεπορτάζ και ειδήσεις από ένα ερυθρόλευκο σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες σε όλα τα σπορ στη θεματολογία της εκπομπής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. που μεταδόθηκε στο Κανάλι 1 του Πειραιά.

Ρεπορτάζ και ειδήσεις από ένα ερυθρόλευκο σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες σε όλα τα σπορ περιελάμβανε η θεματολογία της εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδόθηκε σήμερα το πρωί στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Επίσης, στη «Μεγάλη μου αγάπη» φιλοξενήθηκαν:
Ο Γιώργος Στεφάνου που μίλησε για τη χθεσινή νίκη επί του Παμβοχαϊκού και για τη συνέχεια της σεζόν.
Η αρχηγός της ομάδας πόλο γυναικών, Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία περιέγραψε πως έζησε το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη από την εξέδρα.
Η τερματοφύλακας των νταμπλούχων, Χρυσή Διαμαντοπούλου η οποία εξήγησε πως ήρθε η πρώτη μεγάλη νίκη της χρονιάς κι ο αθλητής της Masters κολύμβησης, Ισίδωρος Παγιαύλας που μίλησε για τις επιτυχίες του εντός και εκτός συνόρων.

Αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις….

Γιώργος Στεφάνου: «Η αλήθεια είναι πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη χρονική στιγμή είναι πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και βεβαίως δεν βρισκόμαστε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Είναι καλό που το εφετινό ρόστερ απαρτίζεται από ταλαντούχους αθλητές που έχουν τεράστια όρεξη για υψηλές διακρίσεις και από παίκτες με μεγάλη εμπειρία και σπουδαίες διακρίσεις. Πιστεύω πως μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θα παρουσιάσουμε το αγωνιστικό προφίλ που θέλουμε όλοι μας.
Εχουμε προσθήκες νέων ξένων παικτών. Οι Ελληνες παίκτες λίγο – πολύ γνωριζόμαστε αγωνιστικά μεταξύ μας. Για να μάθουμε όμως καλά το παιχνίδι των παικτών που ήρθαν από το εξωτερικό και να αποκτήσουμε ομοιογένεια θα χρειαστούμε πολλά παιχνίδια και προπονήσεις. Δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Μετά τον πρώτο γύρο, λοιπόν, θα έχουμε ασφαλή άποψη και για τη δική μας ομάδα αλλά και για τους αντιπάλους μας. Το μόνο που εύχομαι είναι να είμαστε υγιείς και να μην ταλαιπωρηθούμε από τραυματισμούς».

«Αυτή την αστάθεια της ομάδας την είδατε όλοι και στο νικηφόρο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Δεν μπορούμε ακόμη να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο μεγαλύτερο μέρος του δείξαμε δείγματα της ποιότητας της ομάδας. Βασικός στόχος μας είναι να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας και να αποκτήσουμε διάρκεια».

«Η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια μας είναι και σημαντική αλλά και ουσιαστική. Βοήθησαν πολύ στο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας. Είναι ο επιπλέον συμπαίκτης μας. Εφέτος έχουν έναν επιπλέον λόγο να έρχονται στο Ρέντη αφού θα απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου».

«Θέλω να βλέπω παιχνίδι – παιχνίδι, προπόνηση – προπόνηση την ομάδα. Καλό θα είναι να μην κάνουμε μεγάλες δηλώσεις αλλά να αποδεικνύουμε εμπράκτως μέσα από τα παιχνίδια ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

«Ο Ολυμπιακός με έργα και όχι με λόγια έχει δημιουργήσει το πιο ασφαλές αθλητικό περιβάλλον, όχι μόνο στο δικό μας άθλημα αλλά σε όλα τα σπορ του καλλιεργεί. Η Διοίκηση με τη βοήθεια και των μελών και των φιλάθλων έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για όλους τους αθλητές να ασχολούμαστε μόνο με τη δουλειά μας και να μην έχουμε άλλα θέματα που να μας προβληματίζουν».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Στα χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό δεν θυμάμαι να έχω χάσει άλλη φορά ντέρμπι. Ηταν περίεργα τα συναισθήματα να βλέπω το ματς καθηλωμένη στην εξέδρα. Μάλιστα είχα περισσότερο άγχος που δεν μπορούσα να βοηθήσω. Τέλος καλό, όμως, όλα καλά».

«Ηταν ένα παιχνίδι που ήρθε στο ξεκίνημα της περιόδου. Κι οι δύο ομάδες δεν είχαν ρυθμό. Η δική μας ομάδα έπαιξε καλά κι έδειξε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε ακόμη και όταν αγωνιζόμαστε με απουσίες. Μόλις βρούμε αγωνιστικό ρυθμό θα αποδώσουμε και καλύτερο πόλο. Είδα κομμάτια που θέλουμε βελτίωση, αλλά βγάλαμε και πολύ ωραίες φάσεις δείγμα του ταλέντου που διαθέτει κι ο εφετινός Ολυμπιακός».

«Είναι σημαντικό που οι νεαρές σε ηλικία παίκτριες έδειξαν σε αυτό το ντέρμπι πως δεν πρέπει να λογίζονται σαν οι μικρές του Ολυμπιακού. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνονται ολοένα και καλύτερες. Το νόημα της ομάδας είναι να διαθέτει 13-14-15 παίκτριες που όλες να ανταποκρίνονται εξίσου το ίδιο σε κάθε αγωνιστική πρόκληση. Δεν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες. Μέσα στο νερό είμαστε όλες το ίδιο. Πρέπει να δείχνουμε όλες πως θέλουμε να κερδίζουμε και στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς όλα τα κορίτσια έδειξαν το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για τη νίκη. Δείξαμε ψυχή και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια που είναι ακόμη δυσκολότερη».

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Νικώντας στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς τη Βουλιαγμένη κάναμε μία καλή αρχή. Μόνο αυτό καθώς η σεζόν έχει πολύ δρόμο μπροστά της με πάρα πολλά παιχνίδια και φυσικά πολλές ακόμη αναμετρήσεις με τη Βουλιαγμένη. Ακόμη δουλεύουμε για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως προερχόμαστε από μία δύσκολη και επίπονη περίοδο προετοιμασίας. Το γεγονός πως θα παίξουμε πολλές φορές εφέτος με τη Βουλιαγμένη είναι καλό καθώς θα μπορούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική μας κατάσταση».

«Το επίπεδο της ομάδας μας έχει ανέβει πολύ και φάνηκε και στο ντέρμπι του Λαιμού. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά, αλλά όταν από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά δείξαμε και την ποιότητα μας αλλά και το πόσο καλά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ξεχωριστές απαιτήσεις των δύσκολων αγώνων. Εκεί, στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο νομίζω πως δείξαμε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας, αλλά θα σταθώ και στην αντίδραση μας, που όταν ισοφαριστήκαμε 9-9 ξεφύγαμε πάλι με 12-9».

«Για το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας δεν μπορώ να μιλήσω τόσο πολύ. Ως τερματοφύλακας, λοιπόν, θεωρώ πως έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης στην αμυντική μας λειτουργία που είναι σημαντικό κομμάτι της αγωνιστικής μας φιλοσοφίας. Στην επίθεση παίζει ρόλο και το ταλέντο. Η ομάδα μας διαθέτει εξαιρετικές και ταλαντούχες πολίστριες. Οπότε εάν είμαστε όπως πρέπει στην άμυνα στην επίθεση δεν θα συναντήσουμε προβλήματα. Γενικά το θετικό στην ομάδα είναι πως έχουμε ομοιογένεια. Γνωρίζει η μία καλά το παιχνίδι της άλλης. Συνεννοούμαστε πλέον και με τα μάτια.
Ακόμη και οι ξένες μας, η Εμολο και η Μπιανκόνι θεωρούνται πλέον παλιές, θα’ λεγα έχουν γίνει Ελληνίδες. Το ίδιο ισχύει και με τη Γιάσμιν που έχει παίξει και στο παρελθόν στον Ολυμπιακό και μπήκε γρήγορα στο πνεύμα και στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας».

«Οι φίλαθλοι μας ήταν και παραμένουν κοντά και στη δική μας ομάδα. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε, αλλά και να ζητήσουμε να συνεχίσουν να έρχονται στα παιχνίδια μας γιατί μας δίνουν δύναμη».

Ισίδωρος Παγιαύλας: «Η Master Κολύμβηση είναι η κολύμβηση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Αγωνίζονται, βεβαίως, παλιοί πρωταθλητές , ολυμπιονίκες κλπ. αλλά απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Μπορεί δηλαδή να συμμετέχει ο καθένας που αγαπάει την κολύμβηση. Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν απλό συνάνθρωπό μας να φτάσει σε ένα επίπεδο πρωταθλητισμού και να διεκδικήσει διακρίσεις και μετάλλια, αλλά είναι η προέκταση του μαζικού αθλητισμού στον υγρό στίβο. Ο Ολυμπιακός δίνει το καλό παράδειγμα και σε αυτό τον τομέα. Η Masters κολύμβηση είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό. Η FINA έχει εξισώσει τους δικούς μας αγώνες με τις άλλες υψηλές διοργανώσεις της. Γίνονται στα ίδια μέρη, στις ίδιες πισίνες. Στην Αμερική και στην Ευρώπη η Masters κολύμβηση έχει αναπτυχθεί τρομερά και πλέον πιστεύω πως θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα και στην Ελλάδα μέσω του συλλόγου μας, του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να προβάλει και να ενισχύσει κάθε αθλητική δραστηριότητα».

«Στην Κύπρο ξεκίνησαν πριν από την Ελλάδα την ανάπτυξη της Masters κολύμβησης. Εφέτος μάλιστα την αναβάθμισαν ακόμη περισσότερο και έγινε ένα τρομερό μήτινγκ, με συμμετοχή 165 αθλητών από 11 χώρες. Είχε σπουδαίους αθλητές από τη Ρωσία και τη Βουλγαρία, που ήταν μεγαθήρια της κολύμβησης παλιότερα. Ηταν μία αρκετά δυνατή διοργάνωση. Για εμένα ως φίλαθλο πρώτα απ’ όλα του Ολυμπιακού δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά να πραγματοποιώ το όνειρό μου και να αγωνίζομαι για τον αγαπημένο μου σύλλογο. Αποτελεί τιμή να φοράω το ερυθρόλευκο σκουφάκι και να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Κάθε φορά που πηγαίνω στο εξωτερικό βλέπω και με πόσο σεβασμό αντιμετωπίζουν, όχι εμένα, αλλά τον σύλλογο. Γνωρίζουν όλοι την ομάδα από τις ευρωπαϊκές διακρίσεις στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και γενικά από τα ομαδικά σπορ. Τώρα βλέπουν πως γίνονται βήματα προόδου και στο δικό μας άθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει κολύμβηση παντού, ακαδημίες, αγωνιστικό τμήμα και πλέον έχει και Masters».

«Για να έρθουν οι διακρίσεις στην Κύπρο καταβάλαμε με τον προπονητή μου, τον Βασίλη Κόκκινο μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε πολύ συστηματική προπόνηση η οποία δεν διαφέρει πολύ από την προπόνηση των άλλων κολυμβητών. Απλώς απευθύνεται στις δικές μας ηλικίες. Η προπόνηση είναι πάντα σκληρή. Μπορεί να κάνουμε και δύο φορές την ημέρα προπόνηση. Ο ανταγωνισμός εξαρτάται από τις κούρσες. Εγώ κάνω συνήθως δύσκολες κούρσες, όπως οι πεταλούδες και οι μικτές. Θέλω να ευχαριστήσω τον τιμ μάνατζερ του κολυμβητικού τον Σπύρο Μπιτσάκη και τον έφορο τον Γιώργο Παπαδόπουλο για τις συνθήκες που μας προσφέρουν καθημερινώς, παρά την έλλειψη εγκαταστάσεων. Μάλιστα, θα ενώσω τη φωνή μου με όλους στον Ολυμπιακό και θα πω πως ο σύλλογος χρειάζεται το δικό του κολυμβητήριο».

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο είναι ηχογραφημένη η σημερινή εκπομπή.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :