Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 3αρα ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Ο Λεονάρντο ντε Ζέσους Ζεράλντο, παρακολούθησε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ.Καραϊσκάκης» και μετά την λήξη του... μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ του θρύλου:

Για την αναμέτρηση:

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ξεκάθαρη ανωτερότητα και καθάρισε το ματς από το α’ ημίχρονο. Δεν γνωρίζω γιατί εμφανίστηκε έτσι ο Παναθηναϊκός, αλλά μου φάνηκαν φοβισμένοι οι παίκτες του. Ο Ολυμπιακός ήξερε τι πρέπει να κάνει και πώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε το σκορ να είναι ακόμα μεγαλύτερο».

Για την χαλάρωση του Ολυμπιακού στο Β' ημίχρονο:

«Για μένα ήταν φυσιολογικό να μην κρατήσει ο Ολυμπιακός το ίδιο τέμπο, διότι οι παίκτες είχαν μεγάλη κόπωση από το ταξίδι στο Καζακστάν. Στην ουσία έπαιξαν στο ντέρμπι χωρίς μια κανονική προπόνηση. Ακόμα και έτσι, όμως, δημιούργησαν φάσεις και για άλλα γκολ» 

Για τις εντυπώσεις του από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Τι να πούμε… Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι απίθανοι. Έδωσαν φτερά στους παίκτες και πραγματικά τους χάζευα».


Για το ποίους παίκτες ξεχώρισε:

 «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ δεμένο σύνολο. Ο Φορτούνης ήταν άπιαστος στο α’ ημίχρονο και με τις ενέργειές του έκοψε τον Παναθηναϊκό στη μέση. Γενικά είχε πολύ καλή συνεργασία με τους Ιντέγε, Σεμπά, Ελιουνούσι. Στο β’ εντυπωσιάστηκα από τον Μαρτίνς. Ετρεξε παντού, έκοψε, μοίρασε την μπάλα σωστά. Ηταν εξαιρετικός, όπως ο Φορτούνης στο α’ ημίχρονο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :