Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3αρα ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΡΕΤΣΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Ήταν το πρώτο ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκός που αγωνίζεται ο Παναγιώτης Ρέτσος με τη μεγάλη ομάδα και όπως είναι λογικό θα μπορούσε να πει πολλά για τα συναισθήματα που ένιωσε στη χθεσινή αναμέτρηση.

Ο νεαρός αμυντικός, χρησιμοποιήθηκε και πάλι σε ρόλο αριστερού μπακ και… πάλεψε για ακόμη μία φορά για να πάρει ο θρύλος το θετικό αποτέλεσμα.

Εδώ και αρκετό καιρό αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση, παρόλο που αν δεν είναι η φυσική του, αλλά γνωρίζει πως για να καθιερωθείς σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, πρέπει να κάνεις ότι σου ζητάει ο προπονητής σου και εκείνος το ακολουθεί πιστά.

Μέσω ανάρτησής του στα social media, προσπάθησε να εκφράσει τα συναισθήματά του, δείχνοντας εκστασιασμένος: «Ωραίο παιχνίδι. Ωραία συναισθήματα! Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη! Καταπληκτική βραδιά!»



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :