Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

«ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»


Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα επιστρέφει ο Μανώλης Σιώπης το καλοκαίρι, μετά από... 4 χρόνια, καθώς οι εμφανίσεις του με την φανέλα του Πανιωνίου έχουν πείσει τον Πάουλο Μπέντο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Gazzetta.gr»:

«Λένε ότι η ζωή δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες αλλά όπως φαίνεται υπάρχει και η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ο λόγος για τον Μανώλη Σιώπη ο οποίος από το καλοκαίρι θα έχει την δική του δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος άσος μετά από 4 χρόνια και την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2013 επιστρέφει στους πρωταθλητές Ελλάδος με στόχο να διεκδικήσει αυτό που ουσιαστικά δεν είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη φορά. Να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καθιερωθεί στο λιμάνι.

Το "gazzetta.gr" και ο Γιώργος Τσακίρης σας αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων, μια μεταγραφή που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι. Ο Σιώπης, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, είχε ξεκαθαρίσει όπως και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αναγεννήθηκαν στη Νέα Σμύρνη ότι σε περίπτωση που αποχωρήσουν από την Πλατεία θα επιθυμούσαν να ικανοποιηθεί και ο σύλλογος. Και γι αυτό, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι του 2017 έμενε ελεύθερος αφού το τριετές του συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» έληγε, ο ίδιος θα ανανεώσει την συνεργασία του και το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο λιμάνι με κανονική μεταγραφή με τον Πανιώνιο να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό που θα κυμαίνεται περίπου στις 300.000-350.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός είχε από την πρώτη στιγμή τον πρώτο λόγο στην υπόθεση του Σιώπη, αφού εκτός από το ποσοστό μεταπώλησης (έφτανε στο 30%) που είχε βάλει σε περίπτωση μεταγραφής του Εβρίτη μέσου σε κάποια άλλη ομάδα, υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του ώστε οι Πειραιώτες να μπορέσουν να τον αποκτήσουν εάν το επιθυμούσαν.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πανιώνιο σε ένα deal που ικανοποιεί απόλυτα και τους δύο αφού ο Ολυμπιακός παίρνει έναν παίκτη ο οποίος είναι ο καλύτερος αυτή την στιγμή στην θέση του κόβοντας παράλληλα τα όποια σενάρια που ήθελαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να εξετάζουν την περίπτωσή του, ενώ και ο Πανιώνιος θα ικανοποιηθεί οικονομικά για έναν ποδοσφαιριστή που ελλόχευε ο κίνδυνος να τον χάσει το καλοκαίρι χωρίς να βάλει ευρώ στην τσέπη του».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :