Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5-0!


Μετά από το τέλος του αγώνα Κ-20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησαν στο olympiacos.org ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας και οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Ανδρούτσος, Μάριος Βρουσάι και Κωνσταντίνος Πανάγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Βασίλης Βούζας: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και απέδειξε πως εάν πιάσει καλή απόδοση δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία αλλά σκοπός της Ακαδημίας είναι να βελτιώνει τα παιδιά και να τα φτιάχνει καλούς ποδοσφαιριστές για να παίξουν στην μεγάλη ομάδα. Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά είχαμε δουλέψει σκληρά και πετύχαμε τον στόχο μας. Το Πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και γι' αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Η Ακαδημία μας δουλεύει σωστά και έχει αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και να χειροκροτήσει τα παιδιά". 


Θανάσης Ανδρούτσος: "Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι. Εύκολο το κάνουμε εμείς με την απόδοση μας. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά και πρέπει συνεχώς να δίνεις το 200% για να πετύχεις. Είτε παίζεις στην πρώτη ομάδα είτε στην Κ-20. Ήταν μια νίκη με μεγάλο σκορ και για να έρθει αυτό δουλέψαμε πολύ. Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα.Η νίκη ανήκει σ' όλους. Στην ομάδα και όχι σ' αυτούς που πέτυχαν τα γκολ". 



Μάριος Βρουσάι: "Συγχαρητήρια σ' όλους για τη νίκη. Παίξαμε μ' έναν αντίπαλο που δεν είχε ηττηθεί έως σήμερα αλλά τον κερδίσαμε. Ακούσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Δεν έχει σημασία που έβαλα δυο γκολ. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα. Συνεχίζουμε. Φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού και οι ευθύνες είναι μεγάλες". 



Κώστας Πανάγου: "Μπράβο σ' όλους. Είχαμε σχεδιάσει με τον προπονητή μας πολύ καλά το παιχνίδι και παίξαμε όπως έπρεπε. Όλοι μας θέλουμε να βοηθάμε την ομάδα και να βελτιωνόμαστε ως ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός μας παρέχει τα πάντα". 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :