Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ, ΕΙΔΗΣΗ! ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ!


Ακόμη και μετά από ΤΕΤΟΙΑ ξεφτίλα, κάποιοι ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στον... διαιτητή της αναμέτρησης! 

Μα είναι δυνατόν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να μην έχουν καταλάβει ότι με τις δικαιολογίες που ψάχνουν κάθε φορά δεν βλέπουν το πραγματικό τους πρόβλημα;

Επειδή εμάς πάντως δε μας αφορά, ευχή μας να συνεχίσουν έτσι, και το πάρτι της Σταντάρ Λιέγης μέσα στη Λεωφόρο με 0-3 να έχει και... συνέχεια!

Aλήθεια ρε παιδιά, τα χέρια του Κουτρουμπή δεν τα βλέπουν οι της... κάθαρσης στη Βέροια, δεν τα βλέπουν ούτε  οι... παραγκάρχες της Uefa;;; Η χερούκλα που έκανε στο 60' βγάζει... μάτια! Δηλαδή το κοντέρ θα έγραφε...4;;;

Ας δούμε λοιπόν τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την ξεγυρισμένη 3αρα και τον περίπου βέβαιο αποκλεισμό από τη συνέχεια : 


panathinaikos24.gr : Νικήστε τον Ολυμπιακό!

Τέλος Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε από την Σταντάρ Λιέγης με 3-0 (Σισέ 61΄, Μπελφοντίλ 75΄,94΄) και μέσα σε όλα οι πράσινοι έχασαν και τον Μπεργκ λόγω τραυματισμού, με τον Σουηδό να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι. Αρνήθηκε πέναλτι στο 47΄ο Ουκρανός διαιτητής στον Εμποκού. Φωνή... λαού για το ντέρμπι της Κυριακής!

Παρότι ήταν κεφάτος, μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες, έπαιξε όμορφα σε κάποια διαστήματα του αγώνα, εντούτοις ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο από την Σταντάρ Λιέγης, δεχόμενος ένα γκολ, κόντρα τη ροή στο 61΄, από σαράντα μέτρα, (στο 75΄το 2-0 και στο 64΄το 3-0) με την παράδοση απέναντι στους Βέλγους να παραμένει αρνητική.

Πέραν της απώλειας του ματς και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Europa League, ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Μπεργκ στο 30΄, με τον Σουηδό να νιώθει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και να είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μία ακόμα τραγική διαιτησία για τον Παναθηναϊκό, ειδικά στο Β΄ μέρος, από τον Ουκρανό Μπόικο, ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που έγινε στον Εμποκού, με το ματς να είναι στο 0-0.


leoforos.gr : ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 0-3 από τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο και αποχαιρέτησε επί της ουσίας την Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε για περίπου μισή ώρα στη Λεωφόρο συνολικά. Ούτε οι απουσίες των Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, Χουλτ και Γουακάσο όμως μπορούν να είναι δικαιολογία, ούτε το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχασαν από το 30’ τον Μάρκους Μπεργκ που είναι αμφίβολο αν θα παίξει στο ντέρμπι του Φαλήρου. Η εικόνα που παρουσίασε το «τριφύλλι» από το 55’ και μετά, ήταν αποκαρδιωτική και η κατάρρευση φαινόταν πως θα έρθει από ένα σημείο κι έπειτα. Η Σταντάρ Λιέγης πέρασε με άνετο 3-0 από τη Λεωφόρο και πλέον έχει 5 βαθμούς όσους κι η Θέλτα, με τον Άγιαξ να καθαρίζει την πρόκριση πηγαίνοντας στους 10 με τον Παναθηναϊκό να μένει τελευταίος έχοντας μόλις 1 βαθμό κι έχοντας αποχαιρετίσει επί της ουσίας την Ευρώπη με τραγικό απολογισμό για ακόμα μια χρονιά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :