Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΕΝΟΨΕΙ ΓΑΛΑΤΑ!


Ο προπονητής της Καρσίγιακα, Νέναντ Μάρκοβιτς, μίλησε στο "gazzetta.gr", για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ, τονίζοντας πως το υψηλό σκορ... βολεύει τους Τούρκους, που βλέπουν το παιχνίδι σαν ευκαιρία για restart.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόσνιος τεχνικός:

Για την Γαλατάσαραϊ:

«Κατ' αρχάς, μιλάμε για μια ομάδα με εξαιρετικά βαθύ ρόστερ και κυρίως, τεράστιο ταλέντο στην επίθεση, με 9 ξένους παίκτες, εκ των οποίων οι 7 είναι Αμερικανοί! Είναι, επίσης, θετικό το ότι οι ξένοι της Γαλατά έχουν μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη. Στους ψηλούς υπάρχουν ο Τόμπσον, ο Πλάις και ο Τάιους ενώ δεν πρέπει να βγάζουμε από την εξίσωση και τους Τούρκους παίκτες, όπως ο πολύτιμος Κοκσάλ και ο πολύ έμπειρος Γκιουλέρ. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα βρει απέναντί του μια ομάδα με μεγάλο rotation και πολύ καλές μονάδες, που παίρνει τεράστια ώθηση από τον κόσμο στο γήπεδό της».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει την νίκη:

«Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό στο Abdi Ipekci είναι να βγάλει σκληράδα και να προσεγγίσει έξυπνα το παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου εύκολο να πας τη Γαλατάσαραϊ σε υψηλό σκορ γιατί θα έχεις πρόβλημα! Αν το ματς πάει στους 70-75 πόντους, μιλάμε για μια άλλη ιστορία. Σύμφωνοι, η Γαλατάσαραϊ έχει ρεκόρ 0-5 στην EuroLeague και γι' αυτό, ακριβώς, οι παίκτες του Αταμάν είναι πεινασμένοι και βλέπουν το ματς ως τη μεγάλη ευκαιρία  να κάνουν την αρχή! Όπως εξήγησα, το breaking point του αγώνα θα είναι η σκληράδα που θα βγάλει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που σουτάρει πολύ. Αν η ελληνική ομάδα κατεβάσει τον ρυθμό, θα έχει πολλές πιθανότητες αφού το ανοιχτό παιχνίδι ταιριάζει περισσότερο στη Γαλατάσαραϊ. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, τον παρακολούθησα πρόσφατα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ενώ είδα το δεύτερο ημίχρονο στο ματς με την Μπασκόνια. Είναι μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ, την οποία αντιμετωπίσαμε σε φιλικό προετοιμασίας. Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει σε top επίπεδο, αποδεικνύοντας συνεχώς ότι είναι πνευματικά και σωματικός έτοιμος, μολονότι είναι 34 ετών. Έχει πνεύμα νικητή, για την ακρίβεια το πλήρες πακέτο του ηγέτη του Ολυμπιακού».

Για την παρουσία του στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα: 

«Είναι η τρίτη μου σεζόν στην Τουρκία. Η πρώτη χρονιά με τον Τραμπζονσπόρ ήταν επιτυχημένη. Φτάσαμε ως τα ημιτελικά των playoffs και παίξαμε στον τελικό του EuroChallenge! Η περσινή χρονιά δεν πήγε όπως πιθανότατα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας, μολονότι ως τα μέσα της σεζόν τα είχαμε πάει αρκετά καλά. Προκριθήκαμε στο Final Eight του Κυπέλλου και τον δεύτερο γύρο του EuroCup όμως το φινάλε δεν ήταν καλό. Όλα είναι μέρος της δουλειάς… Πλέον η Καρσίγιακα είναι η νέα μεγάλη πρόκληση! Ήταν η προ διετίας πρωταθλήτρια στην Τουρκία ενώ έπαιξε και στην EuroLeague. Μιλάμε για διαφορετικά δεδομένα και χαμηλότερο μπάτζετ όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα όσον αφορά την Ελλάδα, γιατί όχι; Ποτέ δεν ξέρεις! Τώρα είμαι στην Τουρκία ενώ πριν από κάποια χρόνια ήμουν στην Ελλάδα. Αν είσαι προπονητής, δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βρει η επόμενη μέρα. Πέρασα πολλά χρόνια στη χώρα σας, η μεγάλη μου κόρη γεννήθηκε εκεί κι έχω πολλούς φίλους».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :