Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΙΟΥ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ο προπονητής και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλέξης Αλεξίου, φιλοξενήθηκε στον «Sport24 Radio 103,3», όπου μίλησε για το σημερινό ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Για το γκολ που πέτυχε σα σήμερα το 1988, στην ήττα του Ολυμπιακού με 2-1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό:

"Το θυμάμαι καλά. Ήταν μία κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή. Όπως θυμάμαι και το γκολ το 1986 ένα σουτ έπειτα από κομπίνα σε φάουλ στη νίκη που σφράγισε το πρωτάθλημα".

Για τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:

 "Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα. Δεν το λέμε τυχαία τυχαία ντέρμπι «αιωνίων». Σε αυτά τα ματς παίζεις για τη φανέλα και τον κόσμο".

Για το αν ισχύει αυτό και στη σημερινή εποχή, δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν πολλούς ξένους παίκτες: 

"Στα αποδυτήρια υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν στους ξένους να καταλάβουν τη σημασία του αγώνα. Να τους πουν ότι είναι το ελληνικό «κλάσικο".

Για το που θα κριθεί ο νικητής: 

"Στις λεπτομέρειες, την τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός έρχεται με καλύτερη ψυχολογία έπειτα από το 1-1 με την Αστάνα, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον… τοίχο. Και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη και μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Από την πλευρά μου θέλω να νικήσει ο Ολυμπιακός. Η εικόνα τους στην Ευρώπη έχει μικρή σημασία. Με το που μπουν στο γήπεδο θα μετρήσει η κατάστασή τους εκείνη τη στιγμή.

Για τον Ολυμπιακό βαρόμετρα είναι ο Ιντέγε και ο Φορτούνης. Επίσης επειδή η μάχη του κέντρου είναι πολύ σημαντική κομβικό ρόλο θα παίξει και ο Μιλιβόγιεβιτς. Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό, που λογικά θα περιμένει τον αντίπαλό του στο μισό γήπεδο, ο Ζέκα ξέρει από μεγάλα παιχνίδια και είναι μεγάλη η απουσία του Μπεργκ".

Για την προπονητική του καριέρα:

 "Ήμουν στον Εορδαϊκό, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων δε συνεχίστηκε η συνεργασία μας. Τώρα ψάχνω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :