Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΣ!


Χθες έστησαν... πανηγύρι για την ήττα και τη σφαγή του Ολυμπιακού από τη διαιτησία, και λιγότερο από 24 ώρες μετά... κλαίνε για την διαιτησία μέσα στην Τουρκία, που δεν είχε καμία σχέση με τη σφαγή του Ολυμπιακού!

Δήλωναν μάλιστα... σίγουροι για τη νίκη επί της Εφές, μόνο που ακόμα και την σημερινή Εφές που ήταν επιεικώς... αστεία, δεν κατάφεραν να την κερδίσουν αφού τα λάθη που έκαναν ήταν ακόμα... περισσότερα από των Τούρκων!

Ας δούμε πως.. δικαιλόγησαν την ήττα από την Εφές με 91-83 τα πράσινα ΜΜΕ : 





leoforos.gr : ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS 91-83: ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πάλεψε λυσσασμένα στην έδρα της Εφές Αναντολού αλλά λύγισε στη δεύτερη παράταση με 91-83.

Οι «πράσινοι» είχαν εχθρική διαιτησία με τους ρέφερι της αναμέτρησης να μην σφυρίζουν με τα ίδια κριτήρια στις δύο πλευρές του παρκέ και να επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, την ώρα που στην άμυνα της ελληνικής ομάδας έδιναν κάθε επαφή.

panathinaikos24.gr : Πληγωθηκε απ’ τα λάθη

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στην Εφές, πήγε το ματς σε δύο παρατάσεις, ωστόσο δεν άντεξε και ηττήθηκε με 91-83. Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των Τούρκων, κόστισαν στην ομάδα του Πασκουάλ, που έχασε το ματς, αλλά πήρε ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το να κάνει ένα τεράστιο διπλό, ωστόσο η κούραση των δύο παρατάσεων έκανε την εμφάνισή της στο τέλος και με αλλεπάλληλα λάθη, οι πράσινοι άφησαν το ματς να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια τους.

Η κακή τρίτη περίοδος και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ κόστισαν στο τριφύλλι, που βρήκε ήρωες στα πρόσωπα των Ρίβερς και Νίκολς, εντούτοις τα σοβαρά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα, έδωσαν τη δυνατότητα στην Εφές να πάρει το ματς και με διαφορά, που σε κάθε περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Μοιραίος ο Μπουρούσης στην πρώτη παράταση, έχασε δύο… πέναλτι κάτω από το καλάθι, ολομόναχος, έπαιξαν έδρα οι διαιτητές, που άφησαν το σκληρό παιχνίδι της Εφές, ενώ αντιθέτως σφύριζαν με μεγαλύτερη ευκολία αυτά του Παναθηναϊκού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :