Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΜΕΤΡΑ Η ΝΙΚΗ!


Στα πολλά λάθη του Ολυμπιακού απέδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον διεθνή φόργουορντ να μην ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε όπως έπρεπε και δικαίως... ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία.

«Η προσπάθεια είναι σημαντική, αλλά δεν μετρά η προσπάθεια, μετρά η νίκη. Για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΤΣΣΚΑ δικαίως νίκησε, καθώς δεν αρκούσαν όσα κάναμε στο τέλος. Χάσαμε πολλές διεκδικούμενες μπάλες, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και κάναμε πολλά λάθη. Δεν κοιτάμε μόνο το κακό δεύτερό μας δεκάλεπτο, αλλά συνολικά το παιχνίδι. Να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά από αυτό το ματς. Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία, σημασία έχει να δούμε ποια λάθη κάναμε εμείς και να τα διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του εκ των αρχηγών του Θρύλου.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :