Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ... ΜΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον Ολυμπιακό ενδέχεται να κινηθούν για κάποιον ποδοσφαιριστή, εφόσον βέβαια το θελήσει ο Μπέντο.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα έχει το δικαίωμα να πάρει μη κοινοτικό παίκτη, παίκτη δηλαδή που θα πιάσει θέση ξένου, όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «Γαύρος».

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, έχει απελευθερωθεί μια θέση, καθώς ο Όσκαρ Καρντόσο έχει βγάλει κοινοτικό διαβατήριο. Έχει βγάλει πορτογαλικό, άρα λογίζεται ως κοινοτικός. Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός θελήσει να πάρει τον Γενάρη μη κοινοτικό παίκτη, ξένο δηλαδή, έχει όλο τι δικαίωμα να το κάνει.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Παραγουανός δεν πιάνει θέση ξένου στον Ολυμπιακό, ο Θρύλος θα μπορέσει να βάλει στο στόχαστρό του παίκτη με μη κοινοτικό διαβατήριο για να βοηθήσει την ομάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :