Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!


Στις αρκετές χαμένες μονομαχίες των παικτών του Θρύλου και στην άμυνα στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ, ενώ  τόνισε πως οι παίκτες δεν πρέπει να επηρεάζονται από λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Coach των ερυθρόλευκων:

«Σήμερα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε για να παίξουμε ένα δυνατό ματς. Χάσαμε πολλές προσωπικές μονομαχίες, στα ριμπάουντ, στην άμυνα και το ένας εναντίον ενός. Στην επίθεση είχαμε νευρικότητα, δεν αποδώσαμε όπως μπορούμε, δεν παίξαμε σαν ομάδα και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο αυτό πλήγωσε το παιχνίδι μας. Δεν είχαμε λύσεις κι αυτοπεποίθηση, βάλαμε μόλις επτά πόντους και αυτό έπαιξε ρόλο στην ήττα μας. Κάναμε πολλά λάθη και η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα που τα τιμωρεί. 

Σίγουρα, έβαλαν μεγάλα καλάθια, αλλά περισσότερο φταίει ότι δεχτήκαμε πολλά φτηνά καλάθια και χάσαμε ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επιθετικοί, δοκιμάσαμε χαμηλό σχήμα για να πιέσουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε και η ΤΣΣΚΑ νίκησε δίκαια. 

Τα θετικά είναι πως κρατήσαμε την ΤΣΣΚΑ σε χαμηλά ποσοστά στα δίποντα και μακριά από τον μέσο όρο πόντων της. Συνεχίζουμε, είναι μια ήττα σε έναν μαραθώνιο και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας για να είμαστε πιο έτοιμοι στο μέλλον. 

Οι παίκτες είχαν εκνευριστεί και γι’ αυτό προσπάθησα να τους ηρεμήσω. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Όποιος είδε το ματς, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αν είσαι καλός, μπορείς να κερδίσεις και με κόντρα διαιτησία. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν καλή ή κακή η διαιτησία.

 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι παίκτες μου να τα δίνουν όλα στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο, γιατί παίζεις με 180 σφυγμούς κι όταν αδικείσαι μπορείς να εκνευριστείς παραπάνω, αλλά δεν πρέπει να επηρεάζονται οι παίκτες μου από οποιονδήποτε εξωγενή παράγοντα.

Ήταν σημαντικό ότι δεν τα παρατήσαμε, παίξαμε με πάθος και καρδιά. Είναι το μαχητικό πνεύμα που θέλουμε να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στα σημεία που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Είναι ένα καλό ερώτημα. Αυτό το πάθος που βγάλαμε στο τέλος έπρεπε να το βγάλουμε από την αρχή».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :