Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Απολύτως επιτυχημένη η συμμετοχή του τμήματος των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού στο Kim e Liu με 10 συμμετοχές και απολογισμό 5 μεταλλίων!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu» για την ομάδα Ταε Κβο Ντο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο Σύλλογος μας έλαβε μέρος με 10 συνολικά αθλητές και κατέκτησε 5 μετάλλια. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πρωτάθλημα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών (1700 αθλητές) γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότερες κατηγορίες κιλών είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή και είχαν να περάσουν πολλούς αντιπάλους οι αθλητές μας προκειμένου να μπούνε στα μετάλλια. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η υπόλοιπη ομάδα που πάρα το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια ήταν ανταγωνιστικοί χάνοντας στις λεπτομέρειες. Τέτοιες εμφανίσεις δείχνουν ότι υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες μας και ότι το μέλλον είναι λαμπρό.

Αναλυτικά:

Η Αλίκη Καραμαργιού κατέκτησε την 1η θέση ( 3 νίκες με 2 τεχνικά νοκ αουτ)

Ο Στέφανος Μπαλαγιάννης κατέκτησε τη 2η θέση (3 νίκες με τεχνικά νοκ αουτ και μια ήττα στον τελικό ).

Η Σεμέλη Σούμπαση κατέκτησε τη 2η θέση (3 νίκες και μία ήττα στον τελικό)

Ο Άγγελος Μπαρμπαγιάννης κατέκτησε την 3η θέση (3 νίκες και μία ήττα στον ημιτελικό).

Ο Νίκος Μαυρόπουλος κατέκτησε την 3η θέση (1 νίκη).

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χαράλαμπος Βαρούχας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά, και σημείωσε 3 νίκες σε 4 ματς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :