Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ : ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΑΝΙΚΑ...


Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε στην Σέρβικη ιστοσελίδα «Zurnal.rs» για το ντέρμπι με τον Παναθηναίκό, την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ενώ σύγκρινε και την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι στις δύο χώρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Θρύλου:

Για το ματς με Παναθηναϊκό: 

«Ήταν μία κλασική μας νίκη σε ντέρμπι. Πήγαμε πολύ καλά. Η διαφορά είναι πως βάλαμε τρία γκολ στο α' μέρος».

Για τον δύσκολο μήνα που έβγαλε η ομάδα: 

«Ολοκληρώσαμε ίσως τον πιο δύσκολο μήνα μας μέσα στην χρονιά. Σχεδόν ιδανικά. Κανένας δεν μας περίμενε τόσο καλούς, όμως εμείς τα καταφέραμε και έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τα γκολ του σε μεγάλα ματς:

« Πάντα μου δίνουν μεγάλη χαρά και πάντα τα θυμάμαι. Όμως πάντα προτιμάω τις νίκες. Το ματς με Παναθηναϊκό είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα και ο κόσμος μας πάντα θέλει νίκη».

Για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι και τις διαφορές με τα αντίστοιχα της Σερβίας:

« Στην Ελλάδα δεν έχουμε φιλοξενούμενους οπαδούς συνήθως σε μεγάλα ματς. Είμαι συνηθισμένος σε ότι συμβαίνει. Υπάρχει φανατισμός και πάθος όμως παντού γίνεται αυτό. Δεν είναι μόνο εκεί. Οι ομοιότητες με τα δικά μας ντέρμπι υπάρχουν. Ωστόσο συνήθως στα μεγάλα αυτά ματς στην Ελλάδα δεν παίζεται τόσο ποιοτικό ποδόσφαιρο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :