Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΕ ΚΟΛΟ : ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!


Εντυπωσιασμένος από το κλίμα στο ΣΕΦ, το οποίο δεν θεώρησε... εχθρικό, δήλωσε στο «sport-fm.gr» ο Νάντο Ντε Κολό μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάντο Ντε Κολό: 

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά ήμασταν έτοιμοι από την αρχή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά γιατί ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ επιθετική. Κάναμε ομαδική δουλειά και τα καταφέραμε». 

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: 

«Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσπαθούν να υποστηρίξουν την ομάδα τους και αυτό είναι αυτό που θέλουν οι παίκτες. Δεν έκαναν κάτι κακό εναντίον μας, απλώς ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ωραίο κλίμα για την ομάδα τους και να πάρουν το παιχνίδι. Προσπαθούμε πάντα να μην επηρεαζόμαστε και να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι». 

Για το εάν είναι εφικτός ο στόχος να παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμη αήττητοι σε Ευρωλίγκα και VTB League: 

«Δεν είναι ο στόχος να παραμείνουμε αήττητοι. Ο στόχος είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο αυτή τη χρονιά. Κάποια στιγμή θα χάσουμε κι εμείς. Μπορεί να συμβεί σε όλους αλλά πρέπει απλώς να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα». 

Για τα επόμενα παιχνίδια με τη Ζενίτ (6/11) για τη VTB League και με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα (11/11):

 «Το πρώτο παιχνίδι είναι με τη Ζενίτ για την πρώτη θέση οπότε αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μετά θα σκεφτούμε τη Ρεάλ. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα και φέτος ξέρουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :