Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΡΤΙΝΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!


Πρώτα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της Αστάνα το μεσημέρι της Τετάρτης και στη συνέχεια ακολούθησε εκείνη του Ολυμπιακού.

Τους παίκτες του Θρύλου εκπροσώπησε ο Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος μίλησε πριν από τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος μέσος, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αυριανή αναμέτρηση

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κουραστικό ταξίδι και το αν θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με αυτό στο Καραϊσκάκη: «Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στην Αθήνα. Με δεδομένο το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με επιτυχία. Τώρα ο αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός και προσεκτικός. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα. Οσον αφορά στο ταξίδι, ναι, ήταν μακρινό και δύσκολο, αλλά έχουμε ξεκουραστεί και έχουμε το χρόνο να προετοιμάσουμε κατάλληλα το παιχνίδι».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εμάς. Εχουμε παίξει ήδη σε ένα τέτοιο γήπεδο και πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο μας, μικρό όμως και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει δικαιολογία για εμάς για το αυριανό παιχνίδι».

Για το ότι η Αστάνα θέλει μόνο τη νίκη αύριο. Για το αν αυτό μπορεί να αποτελέσει για τον Ολυμπιακό ένα επιπλέον πλεονέκτημα και αν μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει τη νίκη: «Δεν πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς ο αντίπαλος. Και εμείς έχουμε έρθει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτό. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Απλώς το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο στην έδρα μας».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :