Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ...


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν... τα κατάφερε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ τονίζοντας πως η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Euroleague κρίθηκε... στις λεπτομέρειες.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού αρχικά παρατήρησε πως «ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, με συγκέντρωση και παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε νωρίς προβάδισμα. Μετά από αυτό, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Δώσαμε πάρα πολλούς εύκολους πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αρχίσαμε καλά, αλλά σιγά-σιγά πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, επιστρέψαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας να κερδίσουμε».

Επίσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι «το ματς κρίθηκε στο τέλος σε κάποιες λεπτομέρειες. Ένα παράδειγμα, ήταν ένα εύκολο λέι απ και κρίσιμο που πέτυχαν με τον Μίτσοφ την ίδια ώρα που εμείς αστοχήσαμε σε κάποια ελεύθερα τρίποντα και κάποιες βολές. Τέτοιες λεπτομέρειες έκριναν το ματς. Συγχαρητήρια στη Γαλατά, συνεχίζουμε».



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :