Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό (13/11, 18:00), θέλουν οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρων, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας γκαρντ στο blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

Καλησπέρα σε όλους,

Μια δύσκολη εβδομαδα φτάνει για εμάς στο τέλος με ένα εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε στο ΣΕΦ τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε το περασμένο Σάββατο και ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα έχουμε όλοι μας. Βέβαια, πλέον δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω.

Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και μέσα από τις προπονήσεις να μπορέσουμε να βελτιώσουμε όλα τα λάθη που κάναμε και να δουλέψουμε προκειμένου να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που έχω να πω είναι μια ειλικρινή συγγνώμη στον κόσμο της Πάτρας που τον απογοητεύσαμε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και να ζητήσω για ακόμα μια φορά τη στήριξη του καθώς τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για εμάς».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :