Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

«ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΕΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ... Ο ΜΠΙΡΤΣ!»


Ο Κεμ Μπιρτς εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, από δευτερότριτος σέντερ στον Ολυμπιακό έχει εξελιχθεί σε μακράν το Νο1, αλλά υπάρχουν στιγμές που δείχνει να είναι μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο…


Οι επιδόσεις του Καναδού σέντερ, πάντως, μιλάνε από μόνες τους. “Ουρλιάζουν” θα λέγαμε καλύτερα, αφού όχι μόνο είναι ο κορυφαίος ψηλός του Ολυμπιακού, αλλά κι ένας από τους καλύτερους της Ευρωλίγκας σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές που πέρασαν.

Ο 24χρονος σέντερ είναι αυτή τη στιγμή ο τρίτος καλύτερος ριμπάουντ στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα και ο δεύτερος μπλοκέρ, ενώ ταυτόχρονα κατέχει την όγδοη θέση στα ποσοστά ευστοχίας των δύο πόντων στο τρίτο πλασάρισμα του στις στατιστικές δεκάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Μπιρτς μετράει ως τώρα 7,83 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και μπροστά του βρίσκεται μόνο ο Όγκνιεν Κούζμιτς του Ερυθρού Αστέρα με 8,5 και ο Τάιλερ Χάινεϊκατ της Έφες Αναντολού με 8,17.

Στις τάπες βρίσκεται δεύτερος μαζί με τον Αρτ Παραχούσκι της Ούνιξ με 1,67 μπλοκ μέσο όρο ανά παιχνίδι, ενώ πρώτος είναι ο Άλεξ Τάιους που αναγεννήθηκε στη Γαλατάσαραϊ (2,0 μ.ο.).

Επίσης, ο Μπιρτς είναι 8ος αυτή τη στιγμή σε ευστοχία στα σουτ δύο πόντων με ποσοστό 64,86% με πρώτο το δίδυμο Κούζμιτς και Τάιους που εντυπωσιάζει φέτος σε διαφορετικές ομάδες και ρόλους από ότι πέρυσι (Παναθηναϊκός και Έφες).

Σαφώς και ο Μπιρτς δεν θα μπορούσε ποτέ να πιάσει αυτά τα νούμερα αν ο Πάτρικ Γιανγκ μπορούσε να προσφέρει περισσότερα, αλλά για τον Ολυμπιακό είναι ευχής έργον που ο Καναδός βγήκε… τεφαρίκι σε μία πολύπαθη για την ομάδα του θέση. Μην ξεχνάμε, τέλος, πως σκοράρει σχεδόν δέκα πόντους κατά μέσο όρο και όλα αυτά μόνο αναμενόμενα δεν ήταν. Σαφώς όμως ευπρόσδεκτα…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :