Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΙΝΤΕΓΕ!


O Μπράουν Ιντέγε έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό, καθώς στους 8 πρώτους αγώνες της Σούπερ Λιγκ έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα... 7 φορές.

Οι επιδόσεις του Νιγηριανού επιθετικού έχουν οδηγήσει τον Πάουλο Μπέντο στη συνεχή χρησιμοποίησή του, αφήνοντας σε δεύτερο ρόλο τον Όσκαρ Καρντόσο για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν περίπου 2 εκ. ευρώ τη φετινή χρονιά.

Ο Ιντέγε δουλεύει συνεχώς και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, στοχεύοντας να ξεπεράσει την πιο παραγωγική του χρονιά, που ήταν η σεζον 2012-2013, όταν με την φανέλα της Ντιναμό Κιέβου μέτρησε 17 γκολ στο Ουκρανικό πρωτάθλημα.


Ο Αφρικανός φορ του Θρύλου, αν και «ματώνει» τα δίχτυα εν` Ελλάδι, στην Ευρώπη δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, στους αγώνες με την Αστάνα δεν αγωνίστηκε, θέλοντας  να δείξει την αξία του και εκτός συνόρων κόντρα σε Γιούνγκ Μπόις και ΑΠΟΕΛ.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :