Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!


Ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε ότι φώναζε από τον πάγκο στον Γιώργο Τζαβέλλα λίγο πριν το γκολ που πέτυχε ο δεύτερος, να προωθηθεί.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή της Βοσνίας στη φάση που ισοφάρισε σε 1-1 για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας και όπως ανέφερε ο Γιάννης Μανιάτης φώναζε μαζί με τον Μίκαελ Σκίμπε στον 28χρονο αμυντικό να προωθηθεί.

«Ήταν η τελευταία φάση του παιχνιδιού, φώναξα του Σωκράτη να πάει να κάνει το πλάγιο. Ο Τζαβέλλας ήταν κουρασμένος και είχε μείνει πίσω. Του φώναξα με τον προπονητή να πάει μπροστά.

Με κοίταξε, για την ακρίβεια του ούρλιαζα και τελικά δικαιώθηκα γιατί έβαλε το γκολ. Μετά το γκολ πανηγυρίσαμε όλοι μαζί και είδαμε πόσο δεμένη ομάδα είμαστε. Ο βαθμός είναι μεγάλος. Δυστυχώς όμως δεν παίξαμε καλά», δήλωσε ο έμπειρος μέσος και για το ματς ανέφερε:

«Δεν ξέρω αν ήταν το άγχος ή η πίεση. Η Βοσνία είχε την κατοχή, είχε καλή ανάπτυξη. Είναι σημαντικό που ακόμα σε αυτή τη βραδιά που δεν παίξαμε καλά, πήραμε βαθμό. Αυτό κάτι δείχνει. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε το βαθμό και μας δίνει ελπίδες πρόκρισης για τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων είπε: «Δεν φοβόμαστε σε κανένα ματς. Σε όλα πάμε για να νικήσουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα, με εμπειρία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε για την πρόκριση γιατί την αξίζουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :