Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΡΗΟΤΟ)


Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 19:30

Ο Θρύλος υποδέχεται τους πράσινους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική της Super League.

«Αποστολή 44ο, πράξη 10η». Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό (19:30-NS1) για την 10η αγωνιστική της Super League και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να φτάσει σε μία ακόμα νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής, κ. Πάουλο Μπέντο, έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.olympiacos.org και τα social media της ομάδας μας ώστε να διαβάσετε και να δείτε όλα όσα θα γίνουν απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :