Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ (ΜΟΝΟ;) ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Το όνομα του Κίγκαν Ντόλι ακούστηκε το περασμένο καλοκαίρι στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να είχαν αναμιχθεί στο θέμα με τον παίκτη της Μαμέλοντι Σαντάουνς, αλλά... έμεινε εκεί, χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Όπως γράφει, όμως, η ιστοσελίδα soccerladuma.co.za, έχει γίνει ένα μικρό... «λάθος» στο συμβόλαιο του παίκτη, για τον οποίο έχει οδηγηθεί η υπόθεση στο επιμελητήριο επίλυσης διαφορών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα του είχε βάλει υψηλότερη ρήτρα στο συμβόλαιό του από αυτή που αναγράφεται αυτή την στιγμή, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει σε... αγανάκτηση «πηγή», που αναφέρθηκε στο θέμα, σημειώνοντας πως ίσως να έχει αυξηθεί η ρήτρα επίτηδες για να μην μπορέσει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει.

Υπάρχει και ρήτρα, μάλιστα και σε περίπτωση που έρθει πρόταση από την Ευρώπη.

«Αυτό σημαίνει δηλαδή πως κάθε ομάδα θα μπορεί να επικαλείται "λάθος" όποτε το θελήσει; Αν είναι έτσι, τότε όλα τα συμβόλαια θα μπορούν να σκίζονται», ανέφερε η «πηγή» του δημοσιεύματος.

Λογικό αυτό, καθώς όλες οι ομάδες που ενδιαφέρονταν για τον Ντόλι όλη αυτή την περίοδο, λειτουργούσαν με βάση τη... χαμηλή ρήτρα και όχι με εκείνη που θέλει να έχει στο συμβόλαιο η Μαμέλοντι Σαντάουνς.

Δείτε το δημοσίευμα : 



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :