Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ : ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ!


Ποιος είδε τον Γιάννη Βρέντζο και δεν τον... φοβήθηκε στο Δοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίκγας, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, τονίζοντας πως δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο για να... κρύψει την ανυπαρξία της ομάδας του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Καθόμαστε όλοι στο ίδιο τραπέζι και κοιταζόμαστε στα μάτια, μιλάμε για συναίνεση, καταγγέλλουμε τις αθλιότητες, όπως αυτή τη φορά με τον κύριο Μπίκα και έχουμε την ίδια στιγμή δηλώσεις από τον Αλαφούζο, ένα κοινό συκοφάντη, που δυναμιτίζουν και είναι πέρα από τα όρια. Αφήνει διαρκώς υπόνοιες για την περίπτωση του φούρνου του Κωνσταντινέα! Φύλλο και φτερό έκαναν τις συνομιλίες μας και σε 7.000 σελίδες δεν υπάρχει ούτε ίχνος που να δείχνει σχέση με αυτό το γεγονός! 

Ο Αλαφούζος ξέρει ότι υπάρχει απαλλακτική πρόταση για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά συνεχίζει να ρίχνει λάσπη! Το μόνο που σας νοιάζει είναι να καταστραφεί το ποδόσφαιρο και μας λέτε τώρα για τον Καλύβα και τον Τσαχειλίδη να προστατευτούν. Φυσικά να προστατευτούν, αλλά από ποιον; Εσείς δεν τους λέγατε «εγκληματική οργάνωση» πριν από λίγο καιρό; Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :