Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ


Έκπληξη από τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ εκτός, όπως συμβαίνει τελευταία έμεινε και ο Μάριν.

Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην αποστολή που ανακοίνωσε για το αυριανό μεγάλο ματς με τον "αιώνιο", στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Μπέντο αποφάσισε να... «κόψει» τον Τσόρι για λόγους τακτικής, μένοντας ουσιαστικά μόνο με τον Φορτούνη δεκάρι. Κι αυτό γιατί εκτός έμεινε και ο Μάριν, που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Βέβαια, τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του τεχνικού επιτελείου, δεδομένου πως δεν βρισκόταν στους «εκλεκτούς» ούτε στα ματς με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστάνα...

Από 'κει και πέρα, δεν υπολογίζεται ο ανέτοιμος Ντε Λα Μπέγια και οι Σιόβας-Ρομαό, οι οποίοι εξίσου δεν είναι ανάμεσα στους 18.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :