Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ... ΘΕΛΕΙ ΡΕΒΑΝΣ Ο ΣΤΟΪΛΟΦ


Μάχη μέχρι τέλους κόντρα στον Ολυμπιακό παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του υποσχέθηκε ο προπονητής της Αστάνα, Στάνιμιρ Στόιλοφ.

Ο προπονητής των Καζάκων, Στάνιμιρ Στόιλοφ, αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε ότι ο στόχος είναι η νίκη την Πέμπτη (03/11, 18:00) παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, θέλοντας να πάρει... ρεβάνς από τους ερυθρόλευκους για το 4-1 στο Καραϊσκάκη.

«Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου», είπε για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο αμυντικός της Αστάνα, Γιούρι Λοβγκινένκο.

Αναλυτικά:

«Θα είναι δύσκολος αγώνας. Οι ποδοσφαιριστές μου γνωρίζουν ότι πρέπει ότι πρέπει να παίξουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ηγούνται στο γκρουπ μας. Χάσαμε στο προηγούμενο ματς και θέλουμε ρεβάνς από τον από τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε υπευθυνότητα στο ματς», είπε αρχικά ο Στάνιμιρ Στοιλοφ.

-τις πολλές απουσίες της Αστάνα: «Δυστυχώς έχουμε πολλούς τραυματίες. Ο Σίτοφ μπορεί να παίξει, αλλά το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Άνισιτς έχει πρόβλημα και δεν είναι ακόμη έτοιμος. Έχουμε δέκα παίκτες συν τους πιο νέους που είναι έτοιμοι να παλέψουν. Αυτή είναι η μοίρα μας, έχοντας μάλιστα να κοιτάζουμε τρεις στόχους και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις».

-την απουσία του Ρότζερ Κάνιας και το πώς σκέφτεται να τη διαχειριστεί: «Σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μπεϊσεμπέκοφ και να μεταφερθεί σε άλλη θέση ο Μουζικόβα. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στην κατάρτιση της ενδεκάδας και θα δούμε το πώς θα παίξουμε».

-το ποιος είναι ο βασικός της στόχος και για το πώς αντιμετωπίζει το Europa League: «Θέλουμε να παίξουμε και στην επόμενη φάση. Θέλουμε να παίξουμε καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για αποκλεισμό από το γκρουπ. Το επίπεδο στην Ευρώπη είναι διαφορετικό. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μας αφήνουν να κάνουμε ροτέισον. Έχουμε δέκα παίκτες και αυτοί θα παλέψουν. Η Αστάνα δεν είναι επιτυχία της μιας ημέρας».

-το αν πρόκειται να γίνει αλλαγή στο γήπεδο μελλοντικά: «Δεν έχω ακούσει κάτι».

-το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε υψηλότερο επίπεδο: «Γνωρίζετε, πάντα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είναι αναμενόμενο ότι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός υπάρχουν καλοί παίκτες. Και οι δικοί μου θα παλέψουν όμως. Τη προηγούμενη χρονιά παλέψαμε με ομάδες δέκα φορές καλύτερες από εμάς. Στο ποδόσφαιρο δεν επικρατούν πάντα τα φαβορί. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις οργάνωση και πειθαρχία».

Ο Γιούρι Λοβγκινένκο ανέφερε από την πλευρά του μίλησε για:

-το ματς: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, το οποίο πιστεύω θα είναι διαφορετικό από αυτό στην Ελλάδα. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα».

- τα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του: «Ο προπονητής έχει δει τις αδυναμίες μας. Αυτό θα μας δείξει αυτά τα λάθη και θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε για να τα αποφύγουμε».

- το αν είναι έτοιμος: «Είναι αλήθεια πως λόγω του τραυματισμού μου, έλειψα πάω από ένα μήνα. Για το αν είμαι έτοιμος θα με αξιολογήσει ο προπονητής μου. Παιχνίδι με παιχνίδι αισθάνομαι όλο και καλύτερα».

- τον κόσμο της ομάδας: «Πάντα θέτουμε υψηλούς στόχους και επομένως είναι πολύ ικανοποιημένοι ότι φέτος η ομάδα συμμετείχε στο Europa League. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου και πρέπει να δώσουν το παρών στο αυριανό παιχνίδι».

- τον Ιντέγε που έπαιζε στην Ντιναμό Κιέβου: «Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :