Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΤΖΕΣΚΙ


Ο Ματ Λοτζέσκι ανέλυσε στο gazzetta.gr τα αίτια της ήττας από την Γαλατάσαραϊ και εξήγησε το κακό διάστημα όταν μπήκαν οι παίκτες από τον πάγκο.

Αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατάσαραϊ σε ένα παιχνίδι που δεν έπαιξε καθόλου καλά στο μεγαλύτερο διάστημά του.

Ο Ματ Λοτζέσκι άνηκε στο γκρουπ των παικτών που μπήκαν από τον πάγκο και τα έκαναν όλα... λάθος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο συνήλθε. Ο Αμερικανός σκόραρε και τους 15 πόντους στην επανάληψη βοηθώντας την ομάδα του να διεκδικήσει τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λοτζέσκι είπε...

Τι πήγε λάθος στο ματς;

Πολλά πράγματα. Την πρώτη φορά που έγιναν αλλαγές οι παίκτες που μπήκαμε μέσα δεν παίξαμε καθόλου καλά. Σε εκείνο το διάστημα χάσαμε τη διαφορά την οποία είχαμε πάρει και το θεωρώ κομβικό σημείο για την εξέλιξη. Επίσης είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Δεν παίξαμε αρκετά ομαδικά, δεν κάναμε τις περιστροφές που έπρεπε και σίγουρα η ήττα που κάναμε είναι άσχημη.

Να σταθούμε λίγο στο διάστημα που ανέφερες. Μπήκατε στο παρκέ χωρίς συγκέντρωση ή θεωρείς ότι απλά αγωνιστικά δε βοήθησαν οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο;

Κοίτα δε μπορώ να μιλήσω για τους συμπαίκτες μου παρά μόνο για μένα. Προσωπικά ήμουν συγκεντρωμένος, απλά φάνηκε να μην είμαστε όσο έτοιμοι χρειαζόταν. Δεν παίξαμε ομαδικά, κάναμε πολλά λάθη χωρίς λόγο και δεν επικοινωνούσαμε στην άμυνα.

Σκεπτόμενος πως η Γαλατάσαραϊ πέτυχε μόλις την πρώτη της νίκη, θεωρείς πως θα σας κοστίσει στη συνέχεια το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;

Ελπίζω όχι. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος στην Euroleague. Κάθε ματς μετράει. Πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια στο γήπεδό μας με τη βοήθεια του κόσμου μας και από εκεί και πέρα να βρούμε και νίκες εκτός έδρας. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη.

Σου θύμισε καθόλου το ματς πέρυσι στο Κάουνας. Όχι από την άποψη την έκταση της ήττας αλλά από αυτήν ότι ηττηθήκατε σε μία έδρα που πέρασαν όλοι οι ανταγωνιστές σας; Κάτι ανάλογο ίσως να συμβεί και με τη Γαλατάσαραϊ…

Σε εκείνο το ματς ήμουν τραυματίας και δεν είχα αγωνιστεί, αλλά το θυμάμαι. Ίσως να μοιάζει λίγο τώρα που το αναφέρεις. Πιστεύω πως η Γαλατά που αντιμετωπίσαμε διαθέτει πιο ταλαντούχους παίκτες, αλλά και πέρυσι από το Κάουνας πέρασαν όλες οι καλές ομάδες.

Θα σας επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία σας ενόψει της διπλής αγωνιστικής που ακολουθεί με Μπαρτσελόνα εντός και Παναθηναϊκό εκτός;

Νομίζω πως όχι. Ίσα ίσα πρέπει να μας πεισμώσει. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτερα. Την προηγούμενη φορά που υπήρχε διπλή αγωνιστική την ίδια εβδομάδα νικήσαμε Αρμάνι και Μπασκόνια. Είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Το ματς με τον Παναθηναϊκό αργεί ακόμη. Προηγούνται Απόλλωνας και Μπαρτσελόνα. Δε γίνεται να σκεφτόμαστε τρία ματς μπροστά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :