Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΓΚΡΙΝ ΚΑΙ... ΨΗΛΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλυσε την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (16/11) και στήριξε απόλυτα τους σέντερ που έχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και ο προπονητής των Πρωταθλητών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέλυσε τον αντίπαλο, ανέφερε τα ζητούμενα των δικών του παικτών και... υπεραμύνθηκε του Πάτρικ Γιανγκ και των λοιπών ψηλών που διαθέτει η ομάδα τονίζοντας πως, «δεν ψάχνουμε παίκτη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν πρέπει να απροσανατολιστούμε από τις απουσίες της Μπαρτσελόνα. Εχει βρει τρόπο να λειτουργεί καλά και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει κάτι που φαίνεται από το ρεκόρ 4-2 που έχει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να σταματήσουμε τους σκόρερ της Μπαρτσελόνα και τον τρόπο δημιουργίας της. Στη δική μας επίθεση θέλουμε να τρέξουμε και εκμεταλλευτούμε τις δικές τις αδυναμίες στην άμυνα. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Πρέπει να βγάλουμε από τον ρυθμό τους σκόρερ της Μπαρτσελόνα και να χαλάσουμε την λειτουργία τους.Ευελπιστούμε ο κόσμος να είναι κοντά μας για να βοηθήσει την προσπάθειά μας».

Για το θέμα με τον Ερικ Γκριν: «Το θέμα έχει λήξει από χθες. Βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας και δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο. Τον υπολογίζω κανονικά».

Για τις δύο σερί ήττες και τα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν: «Εμείς δεν κοιτάμε τα δύο παιχνίδια. Δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό και για μας υπάρχει μόνο η Μπαρτσελόνα. Κοιτάμε μόνο το ένα ματς, γιατί έτσι έχουμε μάθει. Περιμένω σίγουρα μία καλύτερη αντίδραση. Κάναμε την προσπάθειά μας με την Γαλατά, η οποία δεν στέφθηκε με επιτυχία».

Για την δουλειά που κάνει ο Άντε Τόμιτς στο παρκέ: «Ο Τόμιτς είναι ένας πολύ πληθωρικός παίκτης. Μπορεί και να σκοράρει και να δημιουργήσει. Όχι μόνο από το χαμηλό ποστ, αλλά και από το ψηλό. Μετά από pick 'n' roll παίζει τέλεια το short roll γιατί μπορεί και να τελειώσει μόνος του, αλλά και να πασάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη του. Είναι ένας δεύτερος δημιουργός μαζί με το πλέι μέικερ. Είναι ένα από τα στοιχεία της Μπαρτσελόνα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον Πάτρικ Γιανγκ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τους τρεις σέντερ. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να κοιτάει πουθενά αλλού.Το αναφέρω επειδή γράφονται διάφορα. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και ψηλούς και τους έχουμε εμπιστοσύνη. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες του ρόστερ μας».

Για τον Ταϊρίς Ράις: «Είναι πολύ ταλαντούχος και είναι ο κινητήριος μοχλός της Μπαρτσελόνα. Σκοράρει, δημημιουργεί κι έχει μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα».

Για τα αυξημένα ποσοστά των αντιπάλων του Ολυμπιακού στα τρίποντα: «Τα στατιστικά δεν λένε την απόλυτη αλήθεια. Στο παιχνίδι με την Γαλατά σκόραραν με 60%. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Κι εμείς με την Λαμποράλ είχαμε 58%. Θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας σίγουρα. Η περιφερειακή άμυνά μας δεν είναι κακή. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, που σίγουρα δεν είναι της δυναμικότητας της Euroleague, δείξαμε ότι παίζουμε καλή άμυνα στην περιφέρεια».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :