Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ... ΓΚΡΙΝ


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε το θέμα Γκριν και στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλους και πως πρέπει όλοι να καταλάβουν τους ρόλους τους.

Στο θέμα Έρικ Γκριν αναφέρθηκε και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πατρών με 83-55, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους.

«Εγώ θα φύγω, οι παίκτες θα φύγουν, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα εδώ», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός και σχολίασε ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τους ρόλους και πως με αυτόν τον τρόπο θα βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι στον σωστό δρόμο.

Αναλυτικά

«Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι από πλευράς μας, εναντίον μιας ομάδας αρκετά καλής. Τις έλειπαν κάποιοι παίκτες, αλλά σίγουρα έχουν ικανούς σκόρερ, και το είδαμε αυτό και κόντρα στον ΠΑΟΚ και απέναντι στο Ρέθυμνο. Το ζητούμενο για εμάς ήταν η αντίδραση μετά το ματς στην Πόλη. Ήμασταν σοβαροί, παίξαμε καλή άμυνα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Απόλλωνα, ήταν το πιο σοβαρό μας παιχνίδι μέχρι τώρα με ομάδες “χαμηλότερου” βεληνεκούς. Δείξαμε καλή εικόνα σε άμυνα και επίθεση, με όμορφες επιθέσεις, όπου η ομάδα γύριζε και άλλαζε χέρια με τον σωστό τρόπο. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι, αυτό της Ευρωλίγκα», ανέφερε αρχικά.

Για την υπόθεση Έρικ Γκριν είπε: «Το θέμα του Έρικ Γκριν, όπως ξέρετε, έχει πάρει 48ωρη άδεια, και ο Γκριν και όλοι οι παίκτες, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Εγώ θα φύγω, οι παίκτες θα φύγουν, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα εδώ. Η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός μας, και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί υπό τη σκέπη της ομάδας αυτής. Όλοι πρέπει να λειτουργούν ομαδικά, όλους τους χρειαζόμαστε, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν τους ρόλους τους και όταν το καταλάβουν όλοι αυτό, η ομάδα θα βρίσκεται στο σωστό δρόμο».

Για την εικόνα της ομάδας του είπε επίσης: «Πραγματικά σήμερα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, παίξαμε ομαδικά, πάντα ψάχναμε τον ελεύθερο παίκτη, επιθετικά ήμασταν καλοί, αλλά και αμυντικά είχαμε αλληλοβοήθειες και καλύψεις, η Πάτρα είναι ομάδα με πολλά πικ εν ποπ, αλλά αυτά δεν τα είδαμε σήμερα γιατί η ομάδα μας ατομικά και ομαδικά, ήταν σωστή και σταματήσαμε τον αντίπαλο μας. Ναι, αυτό είναι που θέλω να δω και στα παιχνίδι από εδώ και μπρος, δεν μπορώ να πω ότι δεν το είχαμε και αυτό έγινε πρώτη φορά, αλλά είναι το πνεύμα που πρέπει να έχουν όλοι».

Για τον τραυματισμό του Αγρραβάνη: «Σε ό,τι αφορά τον Αγραβάνη, στηρίχθηκε και το βάρος του και του αντιπάλου του, στηρίχθηκε στο γόνατο του, δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φάνηκε αρχικά, θα εξετασθεί από τον γιατρό και θα σας πούμε ακριβώς τι είναι».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :