Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Nα και μία φορά που δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από την ανυπαρξία τους! Να μία φορά που αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακόες ήταν καλύτερος και ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τον διασυρμό!

Δείτε τα... απίστευτα και μόνοι σας από τα πράσινα ΜΜΕ, που για πρώτη φορά αναγνωρίζουν ότι... δεν μπορούν :

leoforos.gr : ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε ποτέ στο Φάληρο, έχασε με κάτω τα χέρια από τον οσφπ με τη χειρότερη εμφάνιση της σύγχρονης ιστορίας του σε ντέρμπι.

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος διέσυρε το όνομα του Παναθηναϊκού και σκόρπισε πίκρα και απογοήτευση στον κόσμο. Το «ναυάγιο» και ο διασυρμός του «τριφυλλιού» δεν έχει προηγούμενο, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι ήδη 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού και τους «πράσινους» να μην… βλέπονται. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και βαραίνουν όλους ανεξαιρέτως. Διοίκηση, προπονητή και παίκτες που ήταν σε άλλο γήπεδο, δεν κατάλαβαν ούτε στο ελάχιστο όχι απλά την κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά ποιον Σύλλογο εκπροσωπούν. Το χειρότερο όλων, δεν είναι μόνο η ήττα αλλά ο τρόπος που ήρθε αυτή.
Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός και πραγματικά το παιχνίδι δεν χρειάζεται να αναλυθεί ιδιαίτερα. Όταν στη μία και μοναδική ευκαιρία δεν κάνεις καν τελική στην εστία και στο επόμενο λεπτό τρως γκολ από το στόπερ του αντιπάλου. Όταν για έναν αδιανόητο λόγο η άμυνά σου παίζει στη σέντρα και «τρώει» τις κόντρες τη μια μετά την άλλη κι όταν τα στόπερ σου χάνουν διαρκώς τους αντιπάλους στα στημένα. Όταν κερδίζεις ένα πέναλτι που δεν φαίνεται να υπάρχει και αστοχείς. Όταν είσαι εντελώς εκτός παιχνιδιού και δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Για την ιστορία, οι Μποτία, Ελιονούσι και Ιντέγιε ήταν οι σκόρερ του Ολυμπιακού που κέρδισε δίκαια και έφυγε στο +7, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά ένα ακόμα πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός γλίτωσε μεγαλύτερο διασυρμό αλλά το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να απολογηθούν κάποιοι για τη χειρότερη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σε ντέρμπι «αιωνίων» εδώ και πάρα, πάρα πολλά χρόνια.

panathinaikos24.gr : Ξεφτιλίσατε τον σύλλογο…

Λίγοι και ανύπαρκτοι παίκτες και προπονητής του Παναθηναϊκού, δέχτηκαν τρία γκολ σε ένα ημίχρονο στο «Καραϊσκάκη» ντροπιάζοντας το όνομα του Παναθηναϊκού. Έρχονται τεράστιες εξελίξεις στην ομάδα...

Δεν υπάρχει καμία κριτική να κάνεις γι’ αυτό το ματς. Δεν υπήρξε Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο. 11 πράσινες φανέλες, που τις φορούσαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεφτίλισαν το βαρύ όνομα της ομάδας και άφησαν τον Ολυμπιακό να κάνει ό,τι θέλει. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν, για να παίξουν ξύλο, για να τσακωθούν, αλλά όχι για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Με τον Ολυμπιακό να παίζει ψηλά την άμυνα του, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα για να το εκμεταλλευτεί. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο 20′ για να προηγηθεί, αλλά ο Λέτο καθυστέρησε τόσο πολύ που τον πρόλαβε ο Μποτία στο τετ α τετ και ένα λεπτό αργότερα… τελείωσε το ματς. Ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ, ο Μποτία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ και ο Παναθηναϊκός, όπως κάνει σχεδόν σε κάθε ματς όταν δέχεται πρώτος γκολ, έπεσε σαν χάρτινος πύργος. Οι παίκτες του δεν έκαναν τίποτα για να αλλάξουν την κατάσταση, δεν έβαλαν τη μπάλα κάτω, δεν ήταν συγκεντρωμένο. Δεν… ένιωθαν τίποτα. Ούτε σε ποιο γήπεδο παίζουν, ούτε ποιον έχουν απέναντι, ούτε πως έχαναν το πρωτάθλημα από Νοέμβρη μήνα.

Τέσσερα λεπτά μετά το 1-0 ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Ελιονούσι να ολοκληρώνει την αντεπίθεση των γηπεδούχων πλασάροντας στα δίχτυα και στο 43′ ήρθε και τρίτο γκολ από τον Ιντέγε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, για να γράψει ένα από τα πιο ντροπιαστικά ημίχρονα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Το ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε τα πράγματα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ για να μένει ικανοποιημένος που εν τέλει έχασε μόνο με… 3-0 από τον Ολυμπιακό.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :