Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΣΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑ ΒΟΣΝΙΑ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΣΚΙΜΠΕ!


Με μία λύση... λιγότερη θα παραταχθεί κόντρα στη Βοσνία η Εθνική Ελλάδας, καθώς το ρίσκο που πήρε ο Μίχαελ Σκίμπε με τον Μπακασέτα δεν του βγήκε, με τον παίκτη της ΑΕΚ να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού να ρισκάρει με την επιλογή του αμφίβολου εξ αρχής Τάσου Μπακασέτα στην επιλογή της Εθνικής, δεν... πέτυχε, καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τέθηκε off από το ματς κόντρα στη Βοσνία.

Πλέον, η Εθνική θα στερηθεί ακόμα μια βασική επιλογή, αυτή τη φορά στη μεσοεπιθετική της γραμμή, μετά και την απουσία του Μανωλά.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Θάνος Πέτσος και Γιάννης Μανιάτης, με τον Γερμανό τεχνικό να υπολογίζει και στους δύο, ειδικότερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :