Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ... ΡΕΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ


Τη δέκατη συνεχόμενη νίκη του σε κανονική περίοδο μέσα στην έδρα του Άρη σημείωσε ο Ολυμπιακός που παραμένει αήττητος στις επισκέψεις του στο «Nick Galis Hall» από τον Μάρτιο του 2007.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν κι άλλο το ποσοστό τους στην έδρα των «κιτρίνων» έχοντας πλέον 25 νίκες και σε 36 συναντήσεις για την STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάστηκε 156 αναμετρήσεις για να ξεπεράσει το τετραψήφιο όριο και να φτάσει τους 1.006 πόντους στην λίγκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης σημειώνει σε δεύτερη συνεχόμενη εμφάνισή του double double. Κόντρα στον Άρη είχε 13 πόντους με 11 ασιστ ενώ στην τρίτη αγωνιστική στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας 19 πόντους και 11 ασιστ. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα που κάνει back to back double double.


ΠΗΓΗ : esake.gr

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :