Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ!


Ο Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Αστάνα (3/11,18:00) για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Στις πρώτες σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού είναι να πραγματοποιήσει μερικές αλλαγές σε σύγκριση με τον αγώνα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Λεάλι, ενώ στα άκρα της άμυνας το πιθανότερο είναι να παραταχθούν οι Ελαμπντελαουί και Ντε Λα Μπέγια (ή Ρέτσος αν δεν είναι έτοιμος ο Ισπανός), ενώ στο κέντρο της οι Ντα Κόστα και Μποτία (θέση διεκδικεί και ο Σιόβας με αξιώσεις).

Στον χώρο του κέντρου αναμένεται να αγωνιστεί ο Καμπιάσο ως αντί-Μάρτινς, έχοντας ως παρτενέρ των Μιλιβόγεβιτς και μπροστά τους τον Τσόρι.

Στην επίθεση πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Καρντόσο, έχοντας αριστερά του τον Μάριν και δεξιά του τον Σεμπά.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης, καθώς ο Μπέντο θα ανακοινώσει την αποστολή για το Καζακστάν που θα αναχωρήσει την ίδια μέρα.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :