Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΑ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ Ο ΓΚΡΙΝ!


Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε με τον Έρικ Γκριν να κάνει μόνο θεραπεία και βάρη σε αντίθεση με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που γυμνάστηκε κανονικά.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ (03/11). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να προπονείται και τον υπολογίζει κανονικά στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Ο Έρικ Γκριν έκανε μόνο θεραπεία και βάρη. Το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό του ισχίο απέχει λίγο από το να μετατραπεί σε... θλάση και χρειάζεται προσοχή. Οι σκέψεις στον Ολυμπιακό είναι αν δεν υπάρξει θεαματική βελτίωση τις επόμενες ώρες να μη ρισκάρουν τη συμμετοχή του Αμερικανού σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές στη συνέχεια έχουν επίσης δύσκολη αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα αφού θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν με τον Άρη, ματς στο οποίο η παρουσία του Γκριν κρίνεται απαραίτητη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :