Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΝΩΛΑ - ΡΟΜΑ!


Τις 500.000 ευρώ αγγίζει η διαφορά στα... «θέλω» του Κώστα Μανωλά και τα «δίνω» της Ρόμα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μεγάλη οικονομική διαφορά παρατηρείται ανάμεσα στον Κώστα Μανωλά και τη Ρόμα, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσει για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σήμερα η «Gazzetta dello Sport» -που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr"- αποκαλύπτει το παρασκήνιο των συζητήσεων ανάμεσα στον διεθνή στόπερ και τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας, με την «απόσταση» να φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ και οι «τζιαλορόσι» προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως (μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Ωστόσο, ο Μανωλάς παρουσιάζεται αρνητικός στην αντιπρόταση των Ρωμαίων, από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή αμείβεται με 1,8 εκατ. € το χρόνο και ο Ζουάν Ζεζούς παίρνει περισσότερα από εκείνον (2,2 εκατ. ευρώ).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :