Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ο... ΡΕΤΣΟΣ;


H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στο Λιμάνι έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες τους... σκέψεις σχετικά με το πως θα κινηθούν στην αγορά.

Ο Ολυμπιακός θεωρούταν σχεδόν σίγουρο πως θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ, αλλά οι εμφανίσεις του Παναγιώτη Ρέτσου με τα ερυθρόλευκα, αλλά και το πακέτο που διαθέτει, φέρεται να δημιουργούν... δεύτερες σκέψεις στον Πάουλο Μπέντο.

Για το αριστερό άκρο εξετάστηκε η περίπτωση του Φερλάν Μεντί, αλλά ο παίκτης αγωνίζεται στην Β' Γαλλίας με την Χάβρη και τα 2 εκ. ευρώ που ζητάει η ομάδα του, θεωρούνται ρίσκο για την ανταγωνιστικότητα αυτού του πρωταθλήματος.

Επίσης στις σκέψεις του Μπέντο είναι να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους μικρούς Ανδρούτσο και Μανθάτη, καθώς έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Όσον αφορά τον Πασιένσια, το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο παίκτης από τον Λιμάνι και σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση 3ου επιθετικού, με τον Ανσαριφάρντ να έχει κερδίσει πόντους.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :