Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΙΝΤΕΓΕ : ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΓΗΡΙΑΣ!


Ο Μπράουν Ιντέγε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κλήθηκε από τον Γκέρνοτ Ρορ για την αναμέτρηση της Νιγηρίας με την Αλγερία (11/11) με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να μην κρύβει την... ανυπομονησία του για το ματς.

Ο Αφρικανός φορ μετά τις κλήσεις για τα ματς με Τανζανία και τη Ζάμπια, κλήθηκε και για την αναμέτρηση με την Αλγερία, στις 12 Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Ιντέγε αναφέρθηκε στο ματς με τους «πολεμιστές της ερήμου», αλλά και στη συνεργασία του με τους Ιχεανάτσο και Οουόμπι.

«Έχω πολύ καλή συνεργασία με τον Ιχεανάτσο και τον Ιουόμπι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και χαίρομαι να παίζω μαζί τους.

Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση για την εθνική Νιγηρίας. Έπαιξα σε διαφορετικές θέσεις υπό την καθοδήγηση του Στέφεν Κεσί», τόνισε ο 28χρονος επιθετικός για να προσθέσει:

«Ξέρουμε πως διαθέτουν πολλούς καλούς παίκτες αλλά θα κάνουμε το παν για να τους κερδίσουμε. Έχουμε και εμείς καλούς παίκτες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :