Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό «μενού»! Δυο οι εντός έδρας αναμετρήσεις σε Γλυφάδα (14:30) και Ρέντη (18:00).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομαδικών τμημάτων του Ολυμπιακού, συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς αφού σήμερα, Σάββατο (5/11) διεξάγονται και οι πέντε αναμετρήσεις. Οι δυο από τις τρείς είναι εντός έδρας, σε Γλυφάδα (14:30) και Ρέντη (18:00) και οι υπόλοιπες θα διεξαχθούν σε Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη και «Π. Καπαγέρωφ».

Η αρχή γίνεται στις 14:30 στη Γλυφάδα, όπου η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Παναθλητικό Συκεών για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μισή ώρα αργότερα, στις 15:00 στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στην Κρήτη η ομάδα πόλο Γυναικών θα αντιμετωπίσει τον Ν.Ο. Ρεθύμνου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στις 17:30, στο Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με στόχο την 3η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Στις 18:00, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, φιλοξενεί στο Ρέντη τον Α.Ο. Μαρκόπουλου για την 3η αγωνιστική.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών μεταξύ του Εθνικού και του Ολυμπιακού στο «Π.Καπαγέρωφ», με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται ως τυπικά φιλοξενούμενοι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :