Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ... ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ!


O Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά «πονάει» στην θέση του αριστερού μπακ, καθώς πέρα από τον Ντε Λα Μπέγια δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος παίκτης για την θέση.

Ο Πάουλο Μπέντο δοκίμασε να καλύψει το αριστερό άκρο με τον Κώστα Τσιμικά, αλλά ο μικρός δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να πραγματοποιεί... «αλχημείες» για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ, όπως έχουμε αναφέρει, όμως υπάρχει και ο διεθνής με τις μικρές ομάδες, Αντώνης Φουάσης, που... αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο 18χρονος έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, με τον Μπέντο να παρακολουθεί στενά την πορεία του μικρού. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Φουάσης θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο έτσι ώστε να κάνει το... άλμα από τις ομάδες υποδομής στην ανδρική ομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :