Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ : ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!


Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και το ρεκόρ των συνεχόμενων εντός έδρας νικών δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, με τον αρχηγό των ερυθρόλευκων να τονίζει ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην κάμερα της Nova:

«Παίξαμε διαφορετικά στο πρώτο ημίχρονο, ξέραμε πως θα βρούμε χώρους στο κέντρο όταν είδαμε το 4-4-2 με ρόμβο, είχαν πολλές αποστάσεις και με μερικές καλές αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις βρήκαμε τα γκολ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τρία ντέρμπι. Σπάσαμε το ρεκόρ των 28 συνεχόμενων νικών εντός έδρας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό όπως και το ότι νικήσαμε τον μεγάλο μας αντίπαλο. Μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.

Για μας είναι πολύ καλό να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε 7 βαθμούς διαφορά, θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοδοξία, πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στην Ευρώπη, η πορεία μας φέτος εκεί θα είναι σημαντική.

Αύριο πηγαίνω στη Σερβία, παίζουμε με Ουαλία και Ουκρανία. Πιστεύω να έχω χρόνο για ξεκούραση και ελπίζω όλοι οι παίκτες που θα παίξουμε με τις εθνικές ομάδες να επιστρέψουμε υγιείς.

Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένειά μου όπως πάντα. Παίξαμε πρώτα απ’ όλα για τον κόσμο μας και είμαι ευχαριστημένος όποτε κάνω τον κόσμο χαρούμενο, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :