Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΕΣ ΟΙ... ΔΕΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΣΤΟ «Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»!

Αρκετοί σκάουτερ Ευρωπαϊκών ομάδων βρέθηκαν στο «Γ.Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε ο επικεφαλής σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, με σκοπό να δει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που όμως δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, αλλά και τον Παναγιώτη Ρέτσο που ανεβαίνει συνεχώς.

Επίσης, άνθρωπος ακόμα μιας Αγγλίκής ομάδας και ειδικότερα της Άρσεναλ,βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον Κώστα Φορτούνη. Οι Άγγλοι δεν έχουν ξεχάσει την εμφάνιση του Φορτούνη στο Emirates και το γκολ με απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ στην επική νίκη του Θρύλου με 2-3...

Τέλος, στο «Γ.Καραϊσκάκης» υπήρχαν και σκάουτερ των Βασιλεία, Φέγενορντ, Κιέβο Βερόνα, Τραμπζονσπόρ, Μπασακσεχίρ, Ντιζόν, Χάβρη και Χέρτα Βερολίνου,με την τελευταία να έχει βάλει στα ραντάρ της τον Σεμπά.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :