Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΑΛΙ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ, ΠΑΟ ΚΑΙ... ΕΡΙΤΣ


Ο Νικόλα Λεάλι μίλησε για το Αστανά - Ολυμπιακός αλλά και για τις επεμβάσεις του Έριτς, του τερματοφύλακα της ομάδας του Καζακστάν.

Μιλώντας στο Sports.kz ο Λεάλι είπε για:

Το 1-1: Καλό και δυνατό ματς για εμάς. Στο τέλος τα πάντα πήγαν αρκετά καλά. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά αλλά μετά λειτουργήσαμε ομαδικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά έτσι όπως πήγε ο αγώνας και το 1-1 καλό ήταν.

Την Αστανά: Δυνατός και καλός ο αντίπαλός μας που μπήκε καλά στον αγώνα. Ο Έριτς, ο τερματοφύλακάς τους έκανε αρκετές για να μην πω πολλές επεμβάσεις. Πρέπει να τον συγχαρώ που δέχθηκε μόνο ένα γκολ παρά τις τόσες ευκαιρίες που είχαμε εμείς.

Το συνθετικό χόρτο: Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Έχει διαφορά το γήπεδο και το χόρτο από το... σπίτι μας. Όμως προσαρμοστήκαμε αρκετά γρήγορα και κάναμε ένα καλό ματς μετά.

Το εάν είχαν το μυαλό τους σε Παναθηναϊκό: Όχι κάθε ματς που έχουμε μπροστά μας είναι το πιο σπουδαίο. Αυτό και ήταν. Τώρα έχουμε ένα λιγότερο σημαντικό ματς. Έχουμε όμως μπροστά μας την... μάχη με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάμε και καλά στο ντέρμπι αυτό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :