Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΘΕΟΣ : ΣΥΝΔΥΑΣΑΜΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!


Ικανοποιημένος από το 4-0  επί του Πλατανιά έμεινε ο προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, σε δηλώσεις του στο «gavros.gr» .

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θέος:

«Ήταν μια νίκη μετά από αρκετό καιρό. Συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου είχαμε κάνει καλή εμφάνιση, αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα. 

Σήμερα, συνδυάσαμε την καλή εμφάνιση με το καλό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, τα παιδιά πρέπει να βελτιώνονται και να εξελιχτούν, να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, για να σταθούν στον Ολυμπιακό. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.


Είναι σημαντικό αυτό, τα παιδιά έχουν ποιότητα σε αυτή την ηλικία και όποιος και να έρθει από τον πάγκο, κάνει καλό στην ομάδα και βελτιώνεται μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και από τα παιχνίδια».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :