Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ... «ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΣΕΜΠΑ!


Ο Σεμπά σκόραρε σε τρίτο φετινό ευρωπαϊκό ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού και έπιασε στο σύνολο για φέτος... τα πέντε τέρματα!

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο ο Σεμπά που βρήκε δίχτυα για 2ο διαδοχικό ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού και 3ο φέτος. Με την Αστανά στο Καραϊσκάκη είχε κάνει ένα ακόμα εξαιρετικό ματς. Δεν ήταν μόνο τα 2 του γκολ. Ήταν τα πολλά τρεξίματά του, οι εναλλαγές με τον Ελιουνούσι, ότι πέρναγε όποτε χρειαζόταν στο κέντρο και ότι γενικά μαρκάρει και κόβει και γενικά πως είναι μεγάλος... "μαχητής". Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ευρωπαϊκό γκολ είχε βάλει και στο Αρούκα - Ολυμπιακός 0-1.

Με την Αστανά στο Astana Arena έβαλε γκολ στο α' μέρος, φτάνοντας τα 4 του στο σύνολο στην Ευρώπη και 5 μαζί και με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Φέτος ο Σεμπά έχει βρει δίχτυα 5 φορές σε 12 ματς των ερυθρόλευκων. Έχει και 1 ασίστ και 4 κίτρινες. Είναι για φέτος και έως τώρα φυσικά ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με 4 "τεμάχια" και από τους λίγους παίκτες με χρόνο συμμετοχής της τάξεως άνω των 1.000 λεπτών.

Στην Ελλάδα έχει βάλει 1 γκολ στην Σούπερ Λίγκα με Βέροια και έχει και 1 ασίστ με ΑΕΚ.

Όπως μας θυμίζει το δημοσίευμα πέρυσι ο Σεμπά σε 33 αγώνες είχε 4 γκολ και 5 ασίστ συν 5 κίτρινες. Φέτος έχει ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ και πλησιάζει στις ασίστ έχοντας πολύ πιο μικρό αριθμό αγώνων.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :