Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟΪΛΟΦ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ... ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!


Ο Στάνιμιρ Στόιλοφ μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αστάνα, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο γήπεδο, ενώ η ομάδα του θα μπορούσε... τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Καζάκων:

Για την αναμέτρηση:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι 2 ομάδες ήθελαν τη νίκη. Είχαμε στιγμές για το παραπάνω γκολ. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός μου φάνηκε πιο έτοιμος, λίγο πιο δυνατός από εμάς και πιο καλός. Δεν είναι κακό το 1-1. Μπορούσαμε να χάσουμε αλλά μπορούσαμε και τη νίκη. Η Αστανά φέτος είχε πολλά ματς μαζεμένα σε Καζακστάν και Ευρώπη».

Για το γεγονός πως η Αστανά έχει να χάσει 11 ματς στην έδρα της:

«Είναι πολύ σημαντικό το να ξέρουν όλοι το πόσοι δυνατοί είμαστε στην έδρα μας. Ίσως κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Σήμερα εκτός από τις φάσεις που είχαμε, μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε και κάποιους παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής».

Για το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός:

«Ναι έγινε λάθος. Ήταν λανθασμένες οι τοποθετήσεις μας. Ο Σίτοβ ήταν ο τελευταίος που ίσως μπορούσε να προλάβει και να σώσει την κατάσταση. Για μένα είναι και δίκαιο το 1-1 γιατί και ο Ολυμπιακός είχε φάσεις».

Για τις διαφορές με Ολυμπιακού-Αστάνα:

« Εμείς παίζουμε 10 μήνες. Η σεζόν στην Ελλάδα τώρα αρχίζει. Έχει 2 μήνες που άρχισαν. Ο Ολυμπιακός πιάνει σιγά σιγά την τοπ φόρμα του. Εμείς είμαστε κουρασμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση».

Για τον Μπεϊσεμπέκοβ: 

«Νομίζω ότι πήγε καλά. Ακόμα και ένα λάθος να έκανε είναι δική μου η ευθύνη. Δεν είχαμε άλλες επιλογές. Ήταν και αυτός κουρασμένος».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :