Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΔΩΣΕ... ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΓΚΟΓΚΙΤΣ!


Tον Ολυμπιακό χαρακτήρισε φαβορί στο ματς (06/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, ο Σίνισα Γκόγκιτς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου στάθηκε στην αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία στα ντέρμπι. 


Αναλυτικά όσα είπε για: 

-το αν θα παίξει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία με την οποία θα πάνε οι δύο ομάδες στο ντέρμπι λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων και η βαθμολογία:

 «Όχι, δεν παίζει πάντα πολύ μεγάλο ρόλο και ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που έχει κάθε ομάδα πριν το ντέρμπι. Και μεγάλη να είναι η διαφορά δεν καθορίζει κάτι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Αστάνα και σίγουρα έχει προβάδισμα για νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει γιατί είναι μεγάλη ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση, παίζει στην έδρα του και χθες ξεκούρασε αρκετούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από κακό αποτέλεσμα, είχε και ατυχία με τον τραυματισμό του καλύτερου του παίκτη, του Μπεργκ». 

-τα στοιχεία που δίνει ο Μάρτινς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: 

«Έχει δώσει αυτό που χρειαζόταν τα τελευταία χρόνια, έναν μέσο με ταχύτητα. Έχει πολύ καλή τεχνική, είναι καλός στο ένας με έναν, έχει και τσαμπουκά. Ταιριάζει πολύ με τον Μιλιβόγεβιτς. Είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού η συνεργασία τους, διότι μπορεί να κάνει τον έναν παίκτη παραπάνω». 

-τη φετινή παρουσία του Ιντέγε: 

«Δυστυχώς στην Ελλάδα βιαζόμαστε να κρίνουμε πολύ γρήγορα. Πάει πολύ καλά, δεν έχει καλή τεχνική, αλλά είναι φορ που θέλει κάθε προπονητής. Παλεύει, ανοίγει χώρους. Σίγουρα τον βοήθησε, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος. Είναι καλό για κάθε ομάδα να έχεις δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση». 

-τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού: 

«Ο Ολυμπιακός πάντα είχε γρήγορο δίδυμο στα στόπερ και τώρα λείπει η ταχύτητα, από το σημείο που έφυγε ο Μανωλάς, όπως και πιο πριν είχε γρήγορους αμυντικούς. Όταν συναντά γρήγορους επιθετικούς μπροστά του έχει προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Είναι λόγω βαθμολογίας και ψυχολογίας φαβορί, αλλά θα πρέπει να δώσει το 100% για να πάρει το παιχνίδι».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :