Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!


Μόλις εννιά βαθμούς στο σύστημα της στατιστικής αξιολόγησης χρειάζεται ο Βασίλης Σπανούλης για να γίνει ο μόλις... πέμπτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που θα ξεπεράσει τους 3.000 βαθμούς!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετράει 2.991 βαθμούς-πόντους στο “index” και μπροστά του βρίσκονται μόλις τέσσερις παίκτες, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net".

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 3.806 βαθμούς, ο εν ενεργεία Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 3.728 που λογικά θα προσπεράσει τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού, τρίτος ο επίσης ενεργός Φελίπε Ρέγιες με 3.076 βαθμούς και τέταρτος ο Νίκολα Βούιτσιτς που σταμάτησε στους 3.047 βαθμούς! Αυτός όμως έχει τον καλύτερο μέσο όρο στο ranking από όλους με 15,87 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Διαμαντίδης και οριακά πίσω του είναι ο Σπανούλης (13,69- 13,29).

Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε από τους παραπάνω αριθμούς, ο Σπανούλης θα περάσει σύντομα μπροστά από τον Βούτσιτς και λογικά θα αφήσει εντός ολίγου τέταρτο τον πολύπειρο σέντερ-φόργουορντ της Ρεάλ αφού δεν παίζει πολύ και δεν μπορεί να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για να κρατηθεί πάνω από τον Λαρισαίο γκαρντ.

Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στη σεζόν ο Σπανούλης να καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ, των πασέρ και τρίτος στην αξιολόγηση!


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :