Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Π. Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ και στρέφει το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα το απόγευμα υποδέχονται την ομάδα της Αχαΐας στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της Basket League (18:00, OS4).

Ο Θρύλος θέλει να πετύχει την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα δεν θα αγωνιστεί ο Ερικ Γκριν, ο οποίος έδειξε σημάδια κακής νοοτροπίας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον έστειλε... σπίτι του μέχρι την Δευτέρα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Εκτός από τον Αμερικανό όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του προπονητή του, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες στους βασικούς του παίκτες ενόψει των αγώνων με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να δείξουν σοβαρότητα και να πάρουν μια εύκολη νίκη, προκειμένου και η ψυχολογία τους ν' ανέβει ενόψει της δύσκολης συνέχειας εντός και εκτός συνόρων.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :